Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vakuumpakker med automatisk rulleplastmater

OBH Nordica Supreme Vacuum sealer

  Art.nr: 195507
  • Holder matvarer ferske opp til 5 ganger lenger enn tradisjonelle oppbevaringsmetoder
  • Beskytter mat mot frostskader
  • Vinner av laboratorietest

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

OBH Nordica vakuumpakker 7949 – holder maten fersk opp til 5 ganger lenger

Vakuumpakker som holder matvarer ferske opp til 5 ganger lenger enn tradisjonelle oppbevaringsmetoder. I tillegg beskytter den mot frostskader, og kan også brukes til å marinere kjøtt. Perfekt tilbehør hvis du har kjøttkvern. Vakuumpakkeren har automatisk rulleplastmater. 

Anti-Crush

Vakuumpakkeren fra OBH Nordica er utrustet med en innstilling som heter "Anti-Crush". Når denne er aktivert vakuumpakker maskinen matvarene ekstra skånsomt og forsiktig for å bevare den på best mulig måte. Denne funksjonen er derfor perfekt til matvarer som er ømfintlige.

Forsegler posene dine

Du kan anvende hvilke som helst poser med hjelp av rulleplast (food sealer rolls). Du kan også kjøpe tilhørende poser i ulike størrelser etter  behov. Posene kan brukes både i mikrobølgeovn og vannbad, som gjør dem perfekte til oppvarming av mat. Disse posene kan også vaskes i oppvaskmaskinen slik at du kan bruke posene om igjen. Med OBH Nordica Vakuumpakker medfølger det en startpakke med poser og rulleplast.

Best i laboratorietest

I en test av vakuumpakkere, utført av det tyske laboratoriet PZT for det uavhengige forbrukermediet Testfakta, var OBH Nordica Supreme testvinneren blant åtte modeller. Klikk her for å lese mer.

Startpakken inneholder:

1 x Food Sealer roll – Small – 3 m x 22 cm
1 x Food Sealer roll – Large – 3 m x 28 cm

OBH Nordica Food Sealer rulleplast er forseglet i lengderetningen og den kan dermed kuttes til lengden du ønsker på posen.

195507 195507 OBH Nordica OBH Nordica Supreme Vacuum sealer 7949 OBH Nordica vakuumpakker 7949 – holder maten fersk opp til 5 ganger lengerVakuumpakker som holder matvarer ferske opp til 5 ganger lenger enn tradisjonelle oppbevaringsmetoder. I tillegg beskytter den mot frostskader, og kan også brukes til å marinere kjøtt. Perfekt tilbehør hvis du har kjøttkvern. Vakuumpakkeren har automatisk rulleplastmater. Anti-CrushVakuumpakkeren fra OBH Nordica er utrustet med en innstilling som heter "Anti-Crush". Når denne er aktivert vakuumpakker maskinen matvarene ekstra skånsomt og forsiktig for å bevare den på best mulig måte. Denne funksjonen er derfor perfekt til matvarer som er ømfintlige.Forsegler posene dineDu kan anvende hvilke som helst poser med hjelp av rulleplast (food sealer rolls). Du kan også kjøpe tilhørende poser i ulike størrelser etter  behov. Posene kan brukes både i mikrobølgeovn og vannbad, som gjør dem perfekte til oppvarming av mat. Disse posene kan også vaskes i oppvaskmaskinen slik at du kan bruke posene om igjen. Med OBH Nordica Vakuumpakker medfølger det en startpakke med poser og rulleplast. Best i laboratorietest I en test av vakuumpakkere, utført av det tyske laboratoriet PZT for det uavhengige forbrukermediet Testfakta, var OBH Nordica Supreme testvinneren blant åtte modeller. Klikk her for å lese mer. Startpakken inneholder: 1 x Food Sealer roll – Small – 3 m x 22 cm1 x Food Sealer roll – Large – 3 m x 28 cm OBH Nordica Food Sealer rulleplast er forseglet i lengderetningen og den kan dermed kuttes til lengden du ønsker på posen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Matoppbevaring 4,4 32 999 NOK 999 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Matoppbevaring