Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Yoghurtbeger med skje og plass for müsli

DAY Yoghurt mug Ltd edition 350 ml

  Art.nr: 1011057
  • 350 ml kapasitet
  • 100 ml plass i lokket
  • Plastskje
  • BPA-fritt

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

DAY Yoghurtbeger gjør det praktisk å ta med seg frokosten eller mellommåltidet på skolen, jobben eller reisen. Det har egen plass for müsli eller andre bær og råvarer i lokket, som enkelt skrus løs for senere å tilføres yoghurten. God plass i begeret i tillegg til en inkludert plastskje. Yoghurtbegeret og skjeen er fri for BPA. 

NB! Ved bestilling i nettbutikken sender vi yoghurtbeger i tilfeldig farge. 

1011057 1011057 DAY DAY Yoghurt mug Ltd edition 350 ml 75305 DAY Yoghurtbeger gjør det praktisk å ta med seg frokosten eller mellommåltidet på skolen, jobben eller reisen. Det har egen plass for müsli eller andre bær og råvarer i lokket, som enkelt skrus løs for senere å tilføres yoghurten. God plass i begeret i tillegg til en inkludert plastskje. Yoghurtbegeret og skjeen er fri for BPA.  NB! Ved bestilling i nettbutikken sender vi yoghurtbeger i tilfeldig farge.  Matoppbevaring 15 NOK 15 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Matoppbevaring