Matboks i glass, 0,63 liter

Andersson Lunch box GLB 2.1 0,63L

  Art.nr: 1006469
 • 0,63-liters lunsjboks i glass
 • Tettsittende lokk med gummikant
 • Tåler oppvaskmaskin, fryser, ovn og mikrobølgeovn
 • Klarer temperaturer opptil 400°C
 • Ingen missfarging og lang holdbarhet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Lunchbox på 0,63 liter er en matboks i glass som passer perfekt som den daglige lunsjen. Denne matboksen er laget av transparent glass sånn at du ser maten og har ett tettsittende lokk med gummikant. Lokket er enkelt å åpne og lukke, selv om boksen kommer direkte fra fryseren eller mikrobølgeovnen. Det solide materialet klarer temperaturer fra -40°C til 400°C hvilket innebærer at matboksen tåler oppvaskmaskin, fryser, ovn og mikrobølgeovn.

Blir ingen missfarging og holder lenge

En matboks av glass gir flere fordeler sammenlignet med en matboks av plastikk. En matboks av glass får ingen missfarginger av for eksempel tomatsaus som det kan gjøre hvis den var laget av plastikk. En matboks av glass har også lengre holdbarhet, er enklere å rengjøre og det slitesterke materialet tåler høyere temperaturer.

Egenskaper for Andersson matboks:

 • Volum: 0,63 liter
 • Tettsittende lokk med gummikant
 • Transparent / grønn
 • Klarer temperaturer mellom -40°C og 400°C
1006469 Andersson Andersson Lunch box GLB 2.1 0,63L LW640RC Andersson Lunchbox på 0,63 liter er en matboks i glass som passer perfekt som den daglige lunsjen. Denne matboksen er laget av transparent glass sånn at du ser maten og har ett tettsittende lokk med gummikant. Lokket er enkelt å åpne og lukke, selv om boksen kommer direkte fra fryseren eller mikrobølgeovnen. Det solide materialet klarer temperaturer fra -40°C til 400°C hvilket innebærer at matboksen tåler oppvaskmaskin, fryser, ovn og mikrobølgeovn. Blir ingen missfarging og holder lenge En matboks av glass gir flere fordeler sammenlignet med en matboks av plastikk. En matboks av glass får ingen missfarginger av for eksempel tomatsaus som det kan gjøre hvis den var laget av plastikk. En matboks av glass har også lengre holdbarhet, er enklere å rengjøre og det slitesterke materialet tåler høyere temperaturer. Egenskaper for Andersson matboks: Volum: 0,63 literTettsittende lokk med gummikantTransparent / grønnKlarer temperaturer mellom -40°C og 400°C Matoppbevaring 4,8 9 39 NOK 39 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Matoppbevaring