Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Svenskprodusert kullsyremaskin i stilig design!

AGA Exclusive Stripped

  Art.nr: 194877
  • Design av høy kvalitet
  • Svenskprodusert
  • 437x255x135 mm

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AGA AQVIA Exclusive

AGA Aqvias stilrene kullsyremaskiner er meget enkle å bruke. De gir deg kullsyreholdig vann med et enkelt tastetrykk. Vil du ha mer kullsyre? Trykk noe ganger til.

Alt du trenger for å lage brus, kullsyretilsatt og enkelt smakssatt mineralvann hjemme er vanlig springvann, en AQVIA-maskin med tilhørende gasspatron samt en smakstilsetning. Slipp sleping av tunge flasker fra butikken og slipp å pante!

Raskt, enkelt og bra for miljøet

Du har alltid godt vann tilgjengelig, du slipper å slepe på bokser og returflasker og du bestemmer selv hvor mye kullsyre du vil ha. Du kan også lage dine egene drikker ved å tilsette forskjellige smaksessenser i det kullsyreholdige vannet.

Holdbare flasker

Flasken til din kullsyremaskin lages i en prosess som garanterer den gjennomsiktige plastens styrke. Flasken har en kork med hermetisk forsegling som beholder drikkens kullsyre lenge. Flasken kan rengjøres i varmt vann med en flaskebørste og litt vanlig oppvaskmiddel ved behov. Vask ikke flaskene i oppvaskmaskin, ettersom flaskenes elastisitet svekkes ved ekstrem varme. Flasken må kjøpes som tilbehør

Mål (HxDxB): 437x255x135 mm

Kullsyrepatron og flaske medfølger ikke

Kullsyrepatron og flaske medfølger ikke

194877 AGA AGA Exclusive Stripped 332561 AGA AQVIA ExclusiveAGA Aqvias stilrene kullsyremaskiner er meget enkle å bruke. De gir deg kullsyreholdig vann med et enkelt tastetrykk. Vil du ha mer kullsyre? Trykk noe ganger til.Alt du trenger for å lage brus, kullsyretilsatt og enkelt smakssatt mineralvann hjemme er vanlig springvann, en AQVIA-maskin med tilhørende gasspatron samt en smakstilsetning. Slipp sleping av tunge flasker fra butikken og slipp å pante!Raskt, enkelt og bra for miljøetDu har alltid godt vann tilgjengelig, du slipper å slepe på bokser og returflasker og du bestemmer selv hvor mye kullsyre du vil ha. Du kan også lage dine egene drikker ved å tilsette forskjellige smaksessenser i det kullsyreholdige vannet.Holdbare flaskerFlasken til din kullsyremaskin lages i en prosess som garanterer den gjennomsiktige plastens styrke. Flasken har en kork med hermetisk forsegling som beholder drikkens kullsyre lenge. Flasken kan rengjøres i varmt vann med en flaskebørste og litt vanlig oppvaskmiddel ved behov. Vask ikke flaskene i oppvaskmaskin, ettersom flaskenes elastisitet svekkes ved ekstrem varme. Flasken må kjøpes som tilbehørMål (HxDxB): 437x255x135 mm Kullsyrepatron og flaske medfølger ikke Kullsyrepatron og flaske medfølger ikke Kullsyremaskin 4,3 26 849 NOK 849 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Kullsyremaskin