Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusiv kullsyremaskin for den kvalitetsbevisste

Aarke Carbonator II Steel

  Art.nr: 244152
  • Unikt design i rustfritt stål
  • Solid og kompakt design
  • Unik spak
  • Unikt sikkerhetssystem

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rustfritt stål

1 779,-

Delbetal fra 193,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Aarke Carbonator II Steel er en eksklusiv kullsyremaskin i rustfritt stål som vil se fantastisk ut i mange år på kjøkkenbenken. I motsetning til plastmaskinene som har dominert markedet frem til nå, er Carbonator II en solid og slank modell.

Designet med kvalitet og utseende i fokus

Aarke Carbonator II er avansert designet fra innsiden og ut, hvor konseptet har vært å gjøre enheten så kompakt som mulig. Til tross for den kompakte designen har maskinen et unikt sikkerhetssystem som består av hele tre sikkerhetsventiler.

Unik spak

Spaken gir både kullsyre og luft i flasken. Bare trykk på håndtaket og hold den inne til du hører en summende lyd fra en av ventilene. Deretter slipper du spaken og skrur av flasken. Det kunne ikke vært enklere.

Om varemerket Aarke

Aarke betyr «hverdagen» på sørsamisk, et språk som snakkes av bare 500 mennesker i Nord-Sverige. Merket Aarke ble grunnlagt av to industridesignere, Jonas Groth og Carl Ljungh, med mål om å designe, utvikle og selge husholdningsprodukter i premiumsegmentet.

Det første produktet, kullsyremaskinen Aarke Carbonator, ble lansert sammen med AGA Gas, det kjente svenske gasselskapet, i slutten av 2016.

Kompatibel med SodaStream-patroner

Aarke II Carbonator er kompatibel med kullsyrepatroner fra bl.a. SodaStream og Aga.

244152 244152 Aarke Aarke Carbonator II Steel AA01 Aarke Carbonator II Steel er en eksklusiv kullsyremaskin i rustfritt stål som vil se fantastisk ut i mange år på kjøkkenbenken. I motsetning til plastmaskinene som har dominert markedet frem til nå, er Carbonator II en solid og slank modell. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Designet med kvalitet og utseende i fokus Aarke Carbonator II er avansert designet fra innsiden og ut, hvor konseptet har vært å gjøre enheten så kompakt som mulig. Til tross for den kompakte designen har maskinen et unikt sikkerhetssystem som består av hele tre sikkerhetsventiler. Unik spak Spaken gir både kullsyre og luft i flasken. Bare trykk på håndtaket og hold den inne til du hører en summende lyd fra en av ventilene. Deretter slipper du spaken og skrur av flasken. Det kunne ikke vært enklere. Om varemerket Aarke Aarke betyr «hverdagen» på sørsamisk, et språk som snakkes av bare 500 mennesker i Nord-Sverige. Merket Aarke ble grunnlagt av to industridesignere, Jonas Groth og Carl Ljungh, med mål om å designe, utvikle og selge husholdningsprodukter i premiumsegmentet.Det første produktet, kullsyremaskinen Aarke Carbonator, ble lansert sammen med AGA Gas, det kjente svenske gasselskapet, i slutten av 2016. Kompatibel med SodaStream-patroner Aarke II Carbonator er kompatibel med kullsyrepatroner fra bl.a. SodaStream og Aga. Kullsyremaskin 4,2 26 1779 NOK 1779 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Kullsyremaskin