Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk partycooler for iskalde drinker

Andersson PYC 3.3

  Art.nr: 1006426
 • Kapasitet: 50 liter
 • Temperatur: 0–16 °C
 • Rommer 85 stk. bokser (33 cl)
 • 2 hyller og 2 kurver
 • Solid lokk med hengsler

Internett

Forventet på lager: 15.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PYC 3.3 er en partycooler du bare må ha på terrassen når du lader opp til grillfesten. Med kapasitet til å kjøle ned 85 stk. 33 cl bokser samtidig, blir den raskt et kjærkomment tilskudd på terrassen. Produsert i rustfritt stål for å holde høy kvalitet.

I Andersson PYC 3.3 går det også fint å oppbevare øvrige kjølevarer til middagsbordet, slik som for eksempel hvitløksmør, margarin, kjøtt eller grønnsaker som skal grilles, eller hvorfor ikke en kald saus? Mulighetene blir mange og du slipper å måtte løpe mellom grillen og kjøleskapet. 

Andersson PYC 3.3 er produsert med et solid lokk med hengsler og fire hjul på undersiden, slik at den enkelt kan flyttes når den ikke er i bruk. Dette gjør den mye kjekkere å bruke enn mange tradisjonelle vinkjølere.

Justerbar temperatur

Temperaturen kan stilles inn på alt fra 16 grader og helt ned til 0 grader, slik at du kan nyte ordentlig kald drikke. Du stiller enkelt inn temperaturen på kontrollpanelet med et knappetrykk.

To avlastningshyller

Partycooleren er laget med to avtakbare hyller, som kan brukes som avlastningsplass om du for eksempel skal blande en drink eller helle oppi drikke.

To kurver

Om du ikke vil fylle hele partycooleren, kan du benytte deg av to medfølgende kurver som du henger inntil partycooleren, for enkel tilgang til kalde drikker eller mat.


OBS: Partycooleren kan transporteres horisontalt, men la den stå oppreist i 12 timer før første oppstart.

Spesifikasjoner for Andersson PYC 3.3:

 • Strømkilde: 220 V
 • Energiklasse: A+
 • Sikring: 3,15 A
 • Total effekt: 0,1 kW
 • Energiforbruk: 172,5 W
 • Kjølemedium: R600a, 27 g
 • Materiale: Aluminium + ABS (bunn)
 • Vekt: 24 kg
 • Dybde (innside): 43,3 cm
 • Diameter (innside): 36,8 cm
 • Størrelse: 85 cm x 51 cm
 • Strømkabel: 2 meter
1006426 Andersson Andersson PYC 3.3 KC-50 Andersson PYC 3.3 er en partycooler du bare må ha på terrassen når du lader opp til grillfesten. Med kapasitet til å kjøle ned 85 stk. 33 cl bokser samtidig, blir den raskt et kjærkomment tilskudd på terrassen. Produsert i rustfritt stål for å holde høy kvalitet. I Andersson PYC 3.3 går det også fint å oppbevare øvrige kjølevarer til middagsbordet, slik som for eksempel hvitløksmør, margarin, kjøtt eller grønnsaker som skal grilles, eller hvorfor ikke en kald saus? Mulighetene blir mange og du slipper å måtte løpe mellom grillen og kjøleskapet.  Andersson PYC 3.3 er produsert med et solid lokk med hengsler og fire hjul på undersiden, slik at den enkelt kan flyttes når den ikke er i bruk. Dette gjør den mye kjekkere å bruke enn mange tradisjonelle vinkjølere. Justerbar temperatur Temperaturen kan stilles inn på alt fra 16 grader og helt ned til 0 grader, slik at du kan nyte ordentlig kald drikke. Du stiller enkelt inn temperaturen på kontrollpanelet med et knappetrykk. To avlastningshyller Partycooleren er laget med to avtakbare hyller, som kan brukes som avlastningsplass om du for eksempel skal blande en drink eller helle oppi drikke. To kurver Om du ikke vil fylle hele partycooleren, kan du benytte deg av to medfølgende kurver som du henger inntil partycooleren, for enkel tilgang til kalde drikker eller mat. OBS: Partycooleren kan transporteres horisontalt, men la den stå oppreist i 12 timer før første oppstart. Spesifikasjoner for Andersson PYC 3.3: Strømkilde: 220 VEnergiklasse: A+Sikring: 3,15 ATotal effekt: 0,1 kWEnergiforbruk: 172,5 WKjølemedium: R600a, 27 gMateriale: Aluminium + ABS (bunn)Vekt: 24 kgDybde (innside): 43,3 cmDiameter (innside): 36,8 cmStørrelse: 85 cm x 51 cmStrømkabel: 2 meter Kjølebokser og kjøleskap 4,5 23 1990 NOK 1990 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Kjølebokser og kjøleskap