Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt partycooler for sommerens sene kvelder

Andersson PYC 2.0

  Art.nr: 1006429
 • Kapasitet: 30 liter
 • Temperatur: 0–16 grader
 • Plass til ca. 40 stk. 33 cl bokser
 • Gjennomsiktig lokk med håndtak
 • Rask nedkjøling

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson PYC 2.0 er en kompakt partycooler som er noe alle og enhver må ha på verandaen eller uteplassen når du inviterer til grilling eller fest på sommerens sene kvelder. PYC 2.0 har en kapasitet på 30 liter hvilket gjør at du kan kjøle ned cirka 40 bokser samtidig. Partycooleren har justerbar temperatur fra 16 grader og helt ned til 0 og det går også an å kjøle ned andre kjølevarer til middagsbordet som for eksempel hvitløksmør, margarin, kjøtt eller grønsaker. Mulighetene blir mange og du behøver ikke løpe mellom grillen og kjøleskapet.

Andersson PYC 2.0 har en høyde på 64 cm og er produsert med fire hjul som gjør at du enkelt kan flytte den fram til middagsbordet eller for å oppbevare den i garasjen når den ikke brukes. Dette gjør den smidigere å bruke til sammenligning med tradisjonelle vinkjølere.

Kapasitet på 30 liter

Med en kapasitet på 30 liter får du plass til rundt 40 bokser på 33cl samtidig hvilket gjør at partycooleren er perfekt å bruke ute på uteplassen for å levere avkjølte drikker og råvarer til grillkvelden eller andre sammenkomster.

Justerbar temperatur

Partycooleren kjøler ned dine drikker og temperaturen kan stilles inn fra 16 grader og helt ned til 0 grader sånn at du får en ordentlig avkjølt drikke. Du stiller enkelt inn temperaturen på kontrollpanelet med et knappetrykk.

Solide hjul

PYC 2.0 har fire solide hjul som gjør at du raskt kan rulle fram partycooleren til sommerfesten eller for å flytte den når den ikke brukes.

OBS! Før du bruker partycooleren første gang må den stå oppreist i minst 24 timer. Ellers kan den ta skade og slutte å fungere.

Spesifikasjoner for Andersson PYC 2.0

 • Energiklasse: A+
 • Volum: 30 liter
 • Temperatur: 0–16 °C
 • Strømforsyning: AC 220-240 V (50 Hz)
 • Strømforbruk: 0,48 A
 • Kjølemiddel: R600a
 • Mengde kjølemiddel: 18 g
 • Ytre dimensjoner: 40,5 x 40,5 x 64 cm
 • Indre dimensjoner: Ø35 x 42 cm
 • Vekt: 12,95 kg
 • I forpakningen: Partycooler, strømkabel, bruksanvisning
1006429 Andersson Andersson PYC 2.0 KC-30 Andersson PYC 2.0 er en kompakt partycooler som er noe alle og enhver må ha på verandaen eller uteplassen når du inviterer til grilling eller fest på sommerens sene kvelder. PYC 2.0 har en kapasitet på 30 liter hvilket gjør at du kan kjøle ned cirka 40 bokser samtidig. Partycooleren har justerbar temperatur fra 16 grader og helt ned til 0 og det går også an å kjøle ned andre kjølevarer til middagsbordet som for eksempel hvitløksmør, margarin, kjøtt eller grønsaker. Mulighetene blir mange og du behøver ikke løpe mellom grillen og kjøleskapet. Andersson PYC 2.0 har en høyde på 64 cm og er produsert med fire hjul som gjør at du enkelt kan flytte den fram til middagsbordet eller for å oppbevare den i garasjen når den ikke brukes. Dette gjør den smidigere å bruke til sammenligning med tradisjonelle vinkjølere. Kapasitet på 30 liter Med en kapasitet på 30 liter får du plass til rundt 40 bokser på 33cl samtidig hvilket gjør at partycooleren er perfekt å bruke ute på uteplassen for å levere avkjølte drikker og råvarer til grillkvelden eller andre sammenkomster. Justerbar temperatur Partycooleren kjøler ned dine drikker og temperaturen kan stilles inn fra 16 grader og helt ned til 0 grader sånn at du får en ordentlig avkjølt drikke. Du stiller enkelt inn temperaturen på kontrollpanelet med et knappetrykk. Solide hjul PYC 2.0 har fire solide hjul som gjør at du raskt kan rulle fram partycooleren til sommerfesten eller for å flytte den når den ikke brukes. OBS! Før du bruker partycooleren første gang må den stå oppreist i minst 24 timer. Ellers kan den ta skade og slutte å fungere. Spesifikasjoner for Andersson PYC 2.0 Energiklasse: A+Volum: 30 literTemperatur: 0–16 °CStrømforsyning: AC 220-240 V (50 Hz)Strømforbruk: 0,48 AKjølemiddel: R600aMengde kjølemiddel: 18 gYtre dimensjoner: 40,5 x 40,5 x 64 cmIndre dimensjoner: Ø35 x 42 cmVekt: 12,95 kgI forpakningen: Partycooler, strømkabel, bruksanvisning Kjølebokser og kjøleskap 4,1 16 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Kjølebokser og kjøleskap