Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slank kjøkkenvekt med bruttovektfunksjon og stor skjerm

Wilfa KW-4

  Art.nr: 167291
  • Slankt design i rustfritt stål
  • Stort lettlest display
  • Bruttovektfunksjon
  • Måler opptil 5 kg
  • Måler både vekt og volum

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse


Dette er en presis og lekker kjøkkenvekt fra Wilfa med bruttovektfunksjon og stort display. Det slanke designet gjør at vekten får plass på ethvert kjøkken.

Wilfa KW-4 har et tydelig, stort display hvor du enkelt kan se resultatet av det du veier. Bruttovektfunksjonen nullstiller vekten når den vurderer en ny ingrediens. Den kan til og med måle mengder vann, melk eller annen væske.

Kjøkkenvekten er utstyrt med en auto-av-funksjon, slik at batteriene spares når du ikke bruker den. Vekten kan veie ingredienser som kjøtt, fisk, mel og annet opptil 5 kg. Skal du veie sukker eller andre ingredienser som for eksempel safran, kommer det godt med at vektens intervall er så lavt som 1 gram – en presisjon som gir deg trygghet når du lager mat. 

Overflaten i børstet stål gjør vekten både pen og svært enkel å rengjøre. Bare tørk den av med en fuktig klut etter bruk og sett den i skapet, hvor den nesten ikke tar opp plass. 

Vekten går på 2 stk. inkluderte CR2032-batterier.

Kjøkkenvekten har et tydelig display der du enkelt kan se resultatet av det du veier. Bruttovektfunksjonen nullstiller vekten når den vurderer en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan til og med måle vannmengde, melk eller annen veske.

Wilfa KW-4 er utrustet med automatisk auto-off slik at batteriene ikke tar slutt når du ikke bruker vekten. Vekten kan veie ingredienser som kjøtt, fisk, kylling og annet opp til 5 kg. Skal du veie mel eller en annen ingrediens som for eksempel safran, har vekten så lav intervall som 1 gram som gir en utmerket presisjon.

En overflate i børstet stål gjør vekten veldig enkel å holde ren. Tørk den helt enkelt av med en fuktig klut etter bruk og sett den i skapet der den nesten ikke tar opp noe plass. Kjøkkenvekten drives med 2 stk CR2032 batterier som følger med
167291 Wilfa Wilfa KW-4 605926 Dette er en presis og lekker kjøkkenvekt fra Wilfa med bruttovektfunksjon og stort display. Det slanke designet gjør at vekten får plass på ethvert kjøkken. Wilfa KW-4 har et tydelig, stort display hvor du enkelt kan se resultatet av det du veier. Bruttovektfunksjonen nullstiller vekten når den vurderer en ny ingrediens. Den kan til og med måle mengder vann, melk eller annen væske. Kjøkkenvekten er utstyrt med en auto-av-funksjon, slik at batteriene spares når du ikke bruker den. Vekten kan veie ingredienser som kjøtt, fisk, mel og annet opptil 5 kg. Skal du veie sukker eller andre ingredienser som for eksempel safran, kommer det godt med at vektens intervall er så lavt som 1 gram – en presisjon som gir deg trygghet når du lager mat.  Overflaten i børstet stål gjør vekten både pen og svært enkel å rengjøre. Bare tørk den av med en fuktig klut etter bruk og sett den i skapet, hvor den nesten ikke tar opp plass.  Vekten går på 2 stk. inkluderte CR2032-batterier. Kjøkkenvekten har et tydelig display der du enkelt kan se resultatet av det du veier. Bruttovektfunksjonen nullstiller vekten når den vurderer en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan til og med måle vannmengde, melk eller annen veske.Wilfa KW-4 er utrustet med automatisk auto-off slik at batteriene ikke tar slutt når du ikke bruker vekten. Vekten kan veie ingredienser som kjøtt, fisk, kylling og annet opp til 5 kg. Skal du veie mel eller en annen ingrediens som for eksempel safran, har vekten så lav intervall som 1 gram som gir en utmerket presisjon.En overflate i børstet stål gjør vekten veldig enkel å holde ren. Tørk den helt enkelt av med en fuktig klut etter bruk og sett den i skapet der den nesten ikke tar opp noe plass. Kjøkkenvekten drives med 2 stk CR2032 batterier som følger med Kjøkkenvekt 4,7 25 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Kjøkkenvekt