Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kjøkkenvekt med høy presisjon og smarte funksjoner

Andersson KNS 2.3

  Art.nr: 1006334
 • Tydelig LCD-display
 • Automatisk avstengning
 • Varmetålelig, herdet glass
 • Nullstillingsfunksjon
 • Egenvekt-funksjon

Internett

Forventet på lager: 26.03.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson KNS 2.3 er en tynn og pen kjøkkenvekt med egenvekt-funksjon og vekt/volum-måling. Vekten måler fra 2 gram og opp til 5000 gram. De innebygde sensorene sikkerstiller at du får nøyaktige måleresultater. Den herdede glassoverflaten som til og med er varmetålelig gjør at du kan sette varme ting på vekten uten at den sprekker eller går i stykker. Vekten måler i: gr, fl.oz, lb.oz og ml.

Egenvektsfunksjon

Andersson KNS 2.3 er laget med en egenvektsfunksjon, som innebærer at du kan nullstille vekten etter eget ønske og til det formålet som trengs, som for eksempel til en skål. Vekten viser dermed null selv om skålen står oppå vektplaten. Legg deretter ingrediensene i skålen og det som vises på LCD-displayet er bare vekten på ingrediensene.

Sensorsystem

Kjøkkenvekten har et sensorsystem som hjelper til og gjør det enklere for deg å få den perfekte indikatoren og måleintervallet når du for eksempel skal veie hvor mye melk du vil ha i et beger eller en skål. På den måten kan du raskt og smidig få et overblikk over hvor mye eller lite som behøves i begeret. Dette vises på LCD-displayet på oversiden av kjøkkenvekten. Sensorsystemet, sammen med den høye presisjonen, fordeler vekten av begeret utover platen og sørger for at du kan måle av vekten korrekt uten misvisende gram. 

Automatisk avstengning

Kjøkkenvekten drives av ett CR2032-batteri som er inkludert, og dette ene batteriet varer faktisk mye lenger enn man skulle tro. Det er på grunn av at kjøkkenvekten har en automatisk avstengningsfunksjon som ser til at vekten skrur seg av når du ikke bruker den. For å få start på den igjen har den også bevegelsesaktivering som reagerer raskt når du tar på eller rører vekten med hånden.

Egenskaper for Andersson KNS 2.3 kjøkkenvekt

 • Måler vekt og volum
 • Touchknapper
 • Auto-off
 • Vekt og volumindikator
 • Tynt design
 • Måler opptil 5000 g
 • 1 gram presisjon
 • Herdet glass
 • Egenvektsfunksjon
 • Varsel ved lavt batterinivå samt overvekt
 • Enheter: gram, fl.oz, lb.oz, ml
 • 1x CR2032 (inkludert)
 • Dimensjoner: 193 x 140 x 14 mm
 • Vektens vekt: 331 gram
1006334 1006334 Andersson Andersson KNS 2.3 EK9150K Andersson KNS 2.3 er en tynn og pen kjøkkenvekt med egenvekt-funksjon og vekt/volum-måling. Vekten måler fra 2 gram og opp til 5000 gram. De innebygde sensorene sikkerstiller at du får nøyaktige måleresultater. Den herdede glassoverflaten som til og med er varmetålelig gjør at du kan sette varme ting på vekten uten at den sprekker eller går i stykker. Vekten måler i: gr, fl.oz, lb.oz og ml. Egenvektsfunksjon Andersson KNS 2.3 er laget med en egenvektsfunksjon, som innebærer at du kan nullstille vekten etter eget ønske og til det formålet som trengs, som for eksempel til en skål. Vekten viser dermed null selv om skålen står oppå vektplaten. Legg deretter ingrediensene i skålen og det som vises på LCD-displayet er bare vekten på ingrediensene. Sensorsystem Kjøkkenvekten har et sensorsystem som hjelper til og gjør det enklere for deg å få den perfekte indikatoren og måleintervallet når du for eksempel skal veie hvor mye melk du vil ha i et beger eller en skål. På den måten kan du raskt og smidig få et overblikk over hvor mye eller lite som behøves i begeret. Dette vises på LCD-displayet på oversiden av kjøkkenvekten. Sensorsystemet, sammen med den høye presisjonen, fordeler vekten av begeret utover platen og sørger for at du kan måle av vekten korrekt uten misvisende gram.  Automatisk avstengning Kjøkkenvekten drives av ett CR2032-batteri som er inkludert, og dette ene batteriet varer faktisk mye lenger enn man skulle tro. Det er på grunn av at kjøkkenvekten har en automatisk avstengningsfunksjon som ser til at vekten skrur seg av når du ikke bruker den. For å få start på den igjen har den også bevegelsesaktivering som reagerer raskt når du tar på eller rører vekten med hånden. Egenskaper for Andersson KNS 2.3 kjøkkenvekt Måler vekt og volumTouchknapperAuto-offVekt og volumindikatorTynt designMåler opptil 5000 g1 gram presisjonHerdet glassEgenvektsfunksjonVarsel ved lavt batterinivå samt overvektEnheter: gram, fl.oz, lb.oz, ml1x CR2032 (inkludert)Dimensjoner: 193 x 140 x 14 mmVektens vekt: 331 gram Kjøkkenvekt 3,4 55 149 NOK 149 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Kjøkkenvekt