Knivsett med kokkekniv, brødkniv og allroundkniv

Progress Knife set 3 pcs

  Art.nr: 1009228
  • 3 forskjellige kniver
  • Blad i rustfritt stål
  • Ergonomiske håndtak
  • Kun håndvask

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Dette knivsettet fra Progress inneholder tre typer kniver, som alle er laget i rustfritt stål. Med en kokkekniv, en brødkniv og en svært anvendelig allroundkniv har du alle kniver du trenger for å komme i gang med matlagingen. Perfekt for deg som nettopp har flyttet hjemmefra, vil ruste opp på hytta eller vil tilføre noen spennende nyheter til kjøkkenarsenalet. Med rett verktøy for hånden vil du raskt kunne gjøre store fremskritt.

For at knivene skal vare lengst mulig, anbefaler vi å alltid bruke dem på en skjærefjøl av tre eller plast.

Vask og vedlikehold

Som med alle kniver anbefales kun håndvask. Etter at du er ferdig med kokkeleringen, får du best resultat ved å vaske knivbladet med en myk klut i varmt såpevann før du tørker knivene grundig. Slik vil du kunne ha fine kniver i lang tid fremover.

Unngå å bruke kraftige rengjøringsmidler, siden disse over tid kan skade knivene og forkorte levetiden deres.

1009228 Progress Progress Knife set 3 pcs BW08148 Dette knivsettet fra Progress inneholder tre typer kniver, som alle er laget i rustfritt stål. Med en kokkekniv, en brødkniv og en svært anvendelig allroundkniv har du alle kniver du trenger for å komme i gang med matlagingen. Perfekt for deg som nettopp har flyttet hjemmefra, vil ruste opp på hytta eller vil tilføre noen spennende nyheter til kjøkkenarsenalet. Med rett verktøy for hånden vil du raskt kunne gjøre store fremskritt. For at knivene skal vare lengst mulig, anbefaler vi å alltid bruke dem på en skjærefjøl av tre eller plast. Vask og vedlikehold Som med alle kniver anbefales kun håndvask. Etter at du er ferdig med kokkeleringen, får du best resultat ved å vaske knivbladet med en myk klut i varmt såpevann før du tørker knivene grundig. Slik vil du kunne ha fine kniver i lang tid fremover. Unngå å bruke kraftige rengjøringsmidler, siden disse over tid kan skade knivene og forkorte levetiden deres. Kjøkkenutstyr 3,2 4 89 NOK 89 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Kjøkkenutstyr