Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ketchup-pistol for den duellerende grillentusiasten

Ketchup Gun incl 2 bottles

  Art.nr: 1010533
  • To flasker
  • For ketchup og sennep
  • Praktisk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Hvem har sagt at matservering skal være kjedelig? Kanaliser din indre Billy the Kid eller John Marston og fyr løs. Du løfter mange øyenbryn når du henter pistolen ut av hylsteret (må dessverre kjøpes et annet sted), tar tak i avtrekkeren og smeller av en salve på burgerbrødet, pølsa eller pastaen. Det følger med to små plastflasker (eller magasiner, må vite) som du fyller med ketchup, sennep, barbecue-/grillsaus, uklumpete salsa, soya, majones eller hvaenn du måtte finne på å prøve. Bare husk å vaske den med jevne mellomrom så den ikke blir ekkel. Dysenteri er ingen lek for en cowboy. Da er det bare å lade pistolen og skyte.

1010533 1010533 Others Ketchup Gun incl 2 bottles 170457840 Hvem har sagt at matservering skal være kjedelig? Kanaliser din indre Billy the Kid eller John Marston og fyr løs. Du løfter mange øyenbryn når du henter pistolen ut av hylsteret (må dessverre kjøpes et annet sted), tar tak i avtrekkeren og smeller av en salve på burgerbrødet, pølsa eller pastaen. Det følger med to små plastflasker (eller magasiner, må vite) som du fyller med ketchup, sennep, barbecue-/grillsaus, uklumpete salsa, soya, majones eller hvaenn du måtte finne på å prøve. Bare husk å vaske den med jevne mellomrom så den ikke blir ekkel. Dysenteri er ingen lek for en cowboy. Da er det bare å lade pistolen og skyte. Kjøkkenutstyr 1,7 6 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Kjøkkenutstyr