Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig 1400 W kjøkkenmaskin fra Kenwood

Kenwood KVL6100S

  Art.nr: 244231
 • 1400 W effekt
 • 6,7 liters bolle
 • Planetarisk blanding
 • Elektronisk hastighetskontroll med indikator
 • Inkludert tilbehør

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 495,-

Delbetal fra 420,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kenwood Chef XL Elite

Folkefavoritten Kenwood har utviklet Chef XL Elite KVL6100S som den ultimate kjøkkenmaskinen. Enten du er en rutinert kokk eller ivrig amatør vil Chef Elite XL gi deg ytelsen du trenger for store og små mateventyr på kjøkkenet.

Den kraftige motoren på 1 400 watt sørger for at kjøkkenmaskinen beholder en jevn hastighet selv under tung belastning. Det allsidige tilbehøret, som inkluderer en stor og solid bolle med 6,7 liters kapasitet, gjør at du får utløp for kreativiteten din uten å føle deg begrenset av svakt utstyr. Pålitelige og brukervennlige Kenwood Chef XL Elite gjør alle typer matlaging mer lettvint og morsomt.

Foruten bollen medfølger tilbehør som K- visp, deigkrok og visp – alt laget av materialer av ypperste kvalitet. Totalt er 20 stk. ulike tilbehør kompatible med Chef XL Elite, som gir totalt 40 nye funksjoner. Med en Kenwood-maskin vil du alltid ha muligheten til å utvide kreative horisonter med nytt og spennende tilbehør.

Høy byggekvalitet

Kenwood er kjent for eksepsjonell byggekvalitet og Chef XL Elite er intet unntak. Den solide stålkonstruksjonen er bygd for å vare lenge, selv med daglig bruk til krevende oppgaver. En god Kenwood-maskin er en investering som vil betale seg i mange år, i form av deilig bakst, storslåtte middager og ekte matglede i hjemmet ditt.

Kenwood KVL6100S 1400W kjøkkenmaskin med tilbehør.

Egenskaper

 • Effekt: 1400 W
 • Planetarisk bevegelse
 • Elektronisk hastighetskontroll i flere trinn
 • Pulsfunksjon
 • Mousseblander
 • Havhastighetsuttak kompatibelt med KAX-modeller (adapter kreves for AT-modeller med lavhastighetstilbehør)
 • Mål: 35 x 43 x 30 cm
 • Vekt: 8,9 kg

Tilbehør

 • 6,7-liters bolle i børstet stål med praktiske håndtak
 • Visp
 • Deigkrok 
 • K-spade
244231 244231 Kenwood Kenwood KVL6100S 0W20011152 Kenwood Chef XL Elite Folkefavoritten Kenwood har utviklet Chef XL Elite KVL6100S som den ultimate kjøkkenmaskinen. Enten du er en rutinert kokk eller ivrig amatør vil Chef Elite XL gi deg ytelsen du trenger for store og små mateventyr på kjøkkenet. Den kraftige motoren på 1 400 watt sørger for at kjøkkenmaskinen beholder en jevn hastighet selv under tung belastning. Det allsidige tilbehøret, som inkluderer en stor og solid bolle med 6,7 liters kapasitet, gjør at du får utløp for kreativiteten din uten å føle deg begrenset av svakt utstyr. Pålitelige og brukervennlige Kenwood Chef XL Elite gjør alle typer matlaging mer lettvint og morsomt. Foruten bollen medfølger tilbehør som K- visp, deigkrok og visp – alt laget av materialer av ypperste kvalitet. Totalt er 20 stk. ulike tilbehør kompatible med Chef XL Elite, som gir totalt 40 nye funksjoner. Med en Kenwood-maskin vil du alltid ha muligheten til å utvide kreative horisonter med nytt og spennende tilbehør. Høy byggekvalitet Kenwood er kjent for eksepsjonell byggekvalitet og Chef XL Elite er intet unntak. Den solide stålkonstruksjonen er bygd for å vare lenge, selv med daglig bruk til krevende oppgaver. En god Kenwood-maskin er en investering som vil betale seg i mange år, i form av deilig bakst, storslåtte middager og ekte matglede i hjemmet ditt. Egenskaper Effekt: 1400 WPlanetarisk bevegelseElektronisk hastighetskontroll i flere trinnPulsfunksjonMousseblanderHavhastighetsuttak kompatibelt med KAX-modeller (adapter kreves for AT-modeller med lavhastighetstilbehør)Mål: 35 x 43 x 30 cmVekt: 8,9 kg Tilbehør 6,7-liters bolle i børstet stål med praktiske håndtakVispDeigkrok K-spade Kjøkkenmaskin 5 6 4495 NOK 4495 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Kjøkkenmaskin