Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig kjøkkenmaskin med mye tilbehør

Andersson KNM 2.4

  Art.nr: 1003069
 • 1000 W effekt
 • 8 justerbare hastigheter
 • Leveres med bl.a. blender, kjøttkvern og pølsehorn
 • Teflonbelagt deigkrok og blandetilbehør
 • Inkludert stålbolle (5,2 l) og glasskanne (1,5 l)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson KNM 2.4 er en komplett og kraftig kjøkkenmaskin til daglig bruk og en rekke kjøkkenoppgaver. Den leveres blant annet med blender, kjøttkvern, pølsehorn, visp og deigkrok. Dette gjør at KNM 2.4 blant annet kan brukes til pølser i jula, kakebakst i mai, smoothie om sommeren eller fyldige sauser om høsten. Motoren på 1000 W og det allsidige tilbehøret gjør din Andersson-maskin til en trofast kjøkkenassistent, året rundt.

Funksjoner

Andersson KNM 2.4 har en motorytelse på 1000 watt. Det betyr at den kan håndtere opptil 1,6 kg, avhengig av ingrediensenes egenskaper.

Det teflonbelagte omrøringstilbehøret roterer med en planetarisk bevegelse, slik at alle ingrediensene samles i midten i stedet for at deigen setter seg fast langs sidene. Den inkluderte bollen er av rustfritt stål og har en kapasitet på 5,2 liter. Skålen, deigkroken, den flate blandevispen og kremvispen kan alle vaskes i oppvaskmaskinen.

KNM 2.4 leveres med åtte hastigheter og en egen pulsfunksjon. De ulike hastighetene kan justeres avhengig av tilbehør og deigtype. Med pulsfunksjonen vil enheten kjøre med høyeste hastighet så lenge knappen holdes inne i denne modusen.

Kjøkkenmaskinen skrur seg automatisk av etter ti minutter.

Tilbehør til alle anledninger

Inkludert i pakken er også en visp, en brøddeig og en flat blandevisp. Vispen fikser skikkelig krem fra fløten og egner seg også godt til pisking av egg. Når du skal kna deig til for eksempel pizzaen, boller eller brød, er deigkroken det perfekte tilbehøret. Omrøringstilbehøret svært godt egnet til mykere blandinger, som potetmos, kakefyll, glasur o.l.

Sammen med Andersson KNM 2.4 kjøkkenassistent får du også kjøttkvern. Med kjøttkvernen kan du kverne kjøtt, fisk eller kylling, eller til og med benytte hornet til å lage dine egne pølser denne jula.

Andersson KNM 2.4 kjøkkenmaskin leveres med masse tilbehør og 1000 W ytelse.

Med Andersson KNM 2.4 får du også en blender i solid glass, slik at du kan blande dine helt egne smoothies, supper eller milkshake. Den har en kapasitet på 1,5 liter og har et plastlokk med hull, som muliggjør påfyll under miksing og oppbevaring i kjøleskap.

Egenskaper

 • Effekt: 1000 W
 • Skiftessystem i metall
 • Skrur seg automatisk av etter 10 min
 • Teflonbelegg på enkelte tilbehør
 • Kjøttkvern med tilbehør
 • Planetarisk blandebevegelse
 • Ledning: 1 m
 • Størrelse: 370 x 180 x 340 mm 
 • Vekt: 6,4 kg 

Inkludert i pakken

 • Andersson KNM 2.4 kjøkkenmaskin
 • Bolle i rustfritt stål (5,2 l)
 • Glasskanne til blender (1,5 l)
 • Kjøttkvern
 • Pølsehorn
 • Flatblander
 • Deigkrok
 • Visp 
 • Bruksanvisning
1003069 1003069 Andersson Andersson KNM 2.4 FM101 Andersson KNM 2.4 er en komplett og kraftig kjøkkenmaskin til daglig bruk og en rekke kjøkkenoppgaver. Den leveres blant annet med blender, kjøttkvern, pølsehorn, visp og deigkrok. Dette gjør at KNM 2.4 blant annet kan brukes til pølser i jula, kakebakst i mai, smoothie om sommeren eller fyldige sauser om høsten. Motoren på 1000 W og det allsidige tilbehøret gjør din Andersson-maskin til en trofast kjøkkenassistent, året rundt. Funksjoner Andersson KNM 2.4 har en motorytelse på 1000 watt. Det betyr at den kan håndtere opptil 1,6 kg, avhengig av ingrediensenes egenskaper. Det teflonbelagte omrøringstilbehøret roterer med en planetarisk bevegelse, slik at alle ingrediensene samles i midten i stedet for at deigen setter seg fast langs sidene. Den inkluderte bollen er av rustfritt stål og har en kapasitet på 5,2 liter. Skålen, deigkroken, den flate blandevispen og kremvispen kan alle vaskes i oppvaskmaskinen. KNM 2.4 leveres med åtte hastigheter og en egen pulsfunksjon. De ulike hastighetene kan justeres avhengig av tilbehør og deigtype. Med pulsfunksjonen vil enheten kjøre med høyeste hastighet så lenge knappen holdes inne i denne modusen. Kjøkkenmaskinen skrur seg automatisk av etter ti minutter. Tilbehør til alle anledninger Inkludert i pakken er også en visp, en brøddeig og en flat blandevisp. Vispen fikser skikkelig krem fra fløten og egner seg også godt til pisking av egg. Når du skal kna deig til for eksempel pizzaen, boller eller brød, er deigkroken det perfekte tilbehøret. Omrøringstilbehøret svært godt egnet til mykere blandinger, som potetmos, kakefyll, glasur o.l. Sammen med Andersson KNM 2.4 kjøkkenassistent får du også kjøttkvern. Med kjøttkvernen kan du kverne kjøtt, fisk eller kylling, eller til og med benytte hornet til å lage dine egne pølser denne jula. Med Andersson KNM 2.4 får du også en blender i solid glass, slik at du kan blande dine helt egne smoothies, supper eller milkshake. Den har en kapasitet på 1,5 liter og har et plastlokk med hull, som muliggjør påfyll under miksing og oppbevaring i kjøleskap. Egenskaper Effekt: 1000 WSkiftessystem i metallSkrur seg automatisk av etter 10 minTeflonbelegg på enkelte tilbehørKjøttkvern med tilbehørPlanetarisk blandebevegelseLedning: 1 mStørrelse: 370 x 180 x 340 mm Vekt: 6,4 kg  Inkludert i pakken Andersson KNM 2.4 kjøkkenmaskinBolle i rustfritt stål (5,2 l)Glasskanne til blender (1,5 l)KjøttkvernPølsehornFlatblanderDeigkrokVisp Bruksanvisning Kjøkkenmaskin 4,3 37 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Kjøkkenmaskin