Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sitruspresse fra SMEG med klassisk 50-talls design

Smeg CJF01BLEU

  Art.nr: 246928
  • Konstruert i formpresset aluminium
  • Slår seg av og på automatisk
  • Antidrypp-tut
  • Lekkert 50-talls design
  • Finnes i flere farger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

SMEG CJF01

Denne sitruspressen er en hyllest til- og en feiring av SMEGs italienske arv. En nasjon med stor kjærlighet til sitrusfrukter som dyrkes i den sørlige delen av landet på grunn av det perfekte klimaet. Presseren er laget for å få ut all juicen av sitrusfrukten du velger, enkelt og uten anstrengelser. Sitruspressen er utviklet for både store og små frukter. SMEG CJF01 sitruspresse gir deg lekker, fersk og sunn hjemmelaget juice hver gang du har lyst på et glass.

Når du presser frukten mot presskjeglen så starter den automatisk. Når du løfter bort frukten igjen så stopper den også automatisk. Ingen taster eller knapper. Det holder med å bare sette strømkabelen i stikkontakten og du er klar til å lage juice.

246928 Smeg Smeg CJF01BLEU CJF01BLEU SMEG CJF01 Denne sitruspressen er en hyllest til- og en feiring av SMEGs italienske arv. En nasjon med stor kjærlighet til sitrusfrukter som dyrkes i den sørlige delen av landet på grunn av det perfekte klimaet. Presseren er laget for å få ut all juicen av sitrusfrukten du velger, enkelt og uten anstrengelser. Sitruspressen er utviklet for både store og små frukter. SMEG CJF01 sitruspresse gir deg lekker, fersk og sunn hjemmelaget juice hver gang du har lyst på et glass. Når du presser frukten mot presskjeglen så starter den automatisk. Når du løfter bort frukten igjen så stopper den også automatisk. Ingen taster eller knapper. Det holder med å bare sette strømkabelen i stikkontakten og du er klar til å lage juice. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Juicemaskin 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Juicemaskin