Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lag forfriskende juice med ønsket fiberinnhold

Philips HR1922/20

  Art.nr: 240537
 • Kraftig motor på 1200 W
 • FiberBoost for kremaktig, fiberrik juice
 • Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene
 • Justerbar konsistens
 • Start hver dag med en vitamininnsprøytning!

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HR1922/20 

Kraftig motor på 1200 W

Lag juice av selv de hardeste fruktene og grønnsakene ved hjelp av den kraftige motoren på 1200 W. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Den nye motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere.

FiberBoost – for en kremaktig, fiberrik juice

Med funksjonen FiberBoost kan du velge å lage en juice som inneholder mer fiber. En knapp på siden av maskinen regulerer juicens konsistens, noe som gjør at du kan velge en forfriskende, klar juice eller en mer kremaktig juice med opptil 50 % mer fiber. Denne funksjonen gjør det lettere å tilpasse juicen til hvert enkelt familiemedlems smak eller behov.

Sil som er kjemplelett å rengjøre

Sentrifugejuicerens sil har en helt glatt overflate, så du enkelt kan fjerne rester med en kjøkkensvamp uten å måtte skrubbe med oppvaskbørsten

Stillegående motor

Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Den nye motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere.

Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene

Funksjonen PreClean gjør at du lett kan hurtigrengjøre sentrifugejuiceren mellom ingrediensene. Det er smart hvis dere er flere som vil ha juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare et glass vann ned i røret og vrir på en knapp. Da oppstår det en kraftig fontene i juicemaskinen som effektivt skyller bort uønskede fibrer på innsiden av lokket og gjør silen enklere å rengjøre.

Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder

Alt fruktkjøttet samles i fruktkjøttbeholderen på denne juicemaskinen fra Philips. Du trenger ikke fjerne overflødig fruktkjøtt fra andre deler inne i maskinen, f.eks. lokket.

Dryppstopp holder kjøkkenbenken ren

Dryppstopp hindrer at det drypper fra kranen rett etter juicing, noe som holder kjøkkenbenken ren. Tuten med dryppstopp er svært enkel å rengjøre, siden den kan tas løs og er laget av et materiale som kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Takket være XXL-materør slipper du å skjære opp ingrediensene

Du trenger ikke dele opp eller skrelle frukten eller grønnsakene. Til og med hele epler går ned i materøret

Se også

Kaldpressende slow juicer

(46 stk)
 • Kaldpress maksimerer mengden juice
 • QuickClean, rengjøring på under 1 min
 • Tynt design, i metall

3 290,-

Se også

Kaldpressende slow juicer

(46 stk)
 • Kaldpress maksimerer mengden juice
 • QuickClean, rengjøring på under 1 min
 • Tynt design, i metall

3 290,-

240537 Philips Philips HR1922/20 HR1922/20 Philips HR1922/20  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftig motor på 1200 W Lag juice av selv de hardeste fruktene og grønnsakene ved hjelp av den kraftige motoren på 1200 W. Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Den nye motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere. FiberBoost – for en kremaktig, fiberrik juice Med funksjonen FiberBoost kan du velge å lage en juice som inneholder mer fiber. En knapp på siden av maskinen regulerer juicens konsistens, noe som gjør at du kan velge en forfriskende, klar juice eller en mer kremaktig juice med opptil 50 % mer fiber. Denne funksjonen gjør det lettere å tilpasse juicen til hvert enkelt familiemedlems smak eller behov. Sil som er kjemplelett å rengjøre Sentrifugejuicerens sil har en helt glatt overflate, så du enkelt kan fjerne rester med en kjøkkensvamp uten å måtte skrubbe med oppvaskbørsten Stillegående motor Denne råsaftsentrifugemodellen har dessuten en mer stillegående motor enn de tidligere modellene. Den nye motoren har lavere støynivå og mindre vibrasjoner slik at hele juiceopplevelsen blir stillere. Hurtigrengjør sentrifugejuiceren mellom ingrediensene Funksjonen PreClean gjør at du lett kan hurtigrengjøre sentrifugejuiceren mellom ingrediensene. Det er smart hvis dere er flere som vil ha juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare et glass vann ned i røret og vrir på en knapp. Da oppstår det en kraftig fontene i juicemaskinen som effektivt skyller bort uønskede fibrer på innsiden av lokket og gjør silen enklere å rengjøre. Fruktkjøttet samles automatisk i en beholder Alt fruktkjøttet samles i fruktkjøttbeholderen på denne juicemaskinen fra Philips. Du trenger ikke fjerne overflødig fruktkjøtt fra andre deler inne i maskinen, f.eks. lokket. Dryppstopp holder kjøkkenbenken ren Dryppstopp hindrer at det drypper fra kranen rett etter juicing, noe som holder kjøkkenbenken ren. Tuten med dryppstopp er svært enkel å rengjøre, siden den kan tas løs og er laget av et materiale som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Takket være XXL-materør slipper du å skjære opp ingrediensene Du trenger ikke dele opp eller skrelle frukten eller grønnsakene. Til og med hele epler går ned i materøret Juicemaskin 4,7 88 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Juicemaskin