Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig juicemaskin med QuickClean-teknologi

Philips HR1855/70

  Art.nr: 1006490
 • QuickClean - Rengjør på under minuttet
 • Motoreffekt 700 W
 • Kapasitet 2 liter
 • 75 mm stort materør
 • Beholder for fruktkjøtt

Internett

Forventet på lager: 04.06.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vår hektiske livsstil gjør at vi ofte prioriterer helsen til slutt. Philips HR1855/70 hjelper oss tilbake på det riktige sporet. Press din egen morgenjuice enkelt og smidig med en juicemaskin. Med et stort materør samt en kraftig motor presser du både myke og harde frukter med enkelhet til familiens store glede.

Philips Viva Collection juicemaskin HR1855/70 gir deg gode og sunne juicedrikker på et øyeblikk. Med PreClean og QuickClean-teknologien rengjør du HR1855/70 raskt og enkelt på under minuttet.

Juicemaskin for nyttige drikker

Å få i seg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler er viktig for vår helse og velvære. Men det kan være vanskelig å få i seg tilstrekkelige mengder av dette i vårt vanlige kosthold. Derfor laget Philips juicemaskinen HR1855/70. Med et stort materør slipper man å skjære opp grønnsakene på forhånd og på grunn av det smarte designet og glatte ytterflater, så rengjør du enkelt juicemaskinen på under minuttet. Den enkleste måten å få ferskpresset juice til hele familien. Mer juice, mindre problemer, helt enkelt.

Enkel å rengjøre

Funksjonen PreClean gjør at du enkelt kan hurtigrengjøre juicemaskinen mellom ingrediensene. Dette er ekstra bra om dere er flere som ønsker å lage juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare på et glass vann ned i røret og trykker på en knapp. Den danner deretter en kraftig fontene inni maskinen som effektivt skylder bort uønskede fibre fra innsiden av lokket og gjøre silen enklere å rengjøre.

QuickClean-teknologi

Ofte fester det seg fibre i silen og den blir dermed vanskelig å rengjøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologien er silens overflater glatte, sånn at du kan tørke bort fibrene med en vanlig kjøkkensvamp.

Se hvordan juicen din blir til

Opplev juice-prosessen med en interaktiv juicemaskin. Lokket og beholderen for fruktkjøtt er gjennomsiktige sånn at du kan se på mens frukten og grønnsakene presses og juicen din blir til. Du kan også se når beholderen er full og behøver å tømmes.

XL materør for frukt og grønnsaker

På grunn av det store materøret på 75 mm, behøver du ikke dele eller skjære opp frukten eller grønnsakene før du mater det i juicemaskinen. Til og med hele epler går ned i materøret på juicemaskinen.

Se også

(60 stk)
 • 800 W effekt
 • 2 hastigheter
 • Design i rustfritt stål

499,-

Se også

(60 stk)
 • 800 W effekt
 • 2 hastigheter
 • Design i rustfritt stål

499,-

1006490 Philips Philips HR1855/70 HR1855/70 Vår hektiske livsstil gjør at vi ofte prioriterer helsen til slutt. Philips HR1855/70 hjelper oss tilbake på det riktige sporet. Press din egen morgenjuice enkelt og smidig med en juicemaskin. Med et stort materør samt en kraftig motor presser du både myke og harde frukter med enkelhet til familiens store glede. Philips Viva Collection juicemaskin HR1855/70 gir deg gode og sunne juicedrikker på et øyeblikk. Med PreClean og QuickClean-teknologien rengjør du HR1855/70 raskt og enkelt på under minuttet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Juicemaskin for nyttige drikker Å få i seg tilstrekkelig med vitaminer og mineraler er viktig for vår helse og velvære. Men det kan være vanskelig å få i seg tilstrekkelige mengder av dette i vårt vanlige kosthold. Derfor laget Philips juicemaskinen HR1855/70. Med et stort materør slipper man å skjære opp grønnsakene på forhånd og på grunn av det smarte designet og glatte ytterflater, så rengjør du enkelt juicemaskinen på under minuttet. Den enkleste måten å få ferskpresset juice til hele familien. Mer juice, mindre problemer, helt enkelt. Enkel å rengjøre Funksjonen PreClean gjør at du enkelt kan hurtigrengjøre juicemaskinen mellom ingrediensene. Dette er ekstra bra om dere er flere som ønsker å lage juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare på et glass vann ned i røret og trykker på en knapp. Den danner deretter en kraftig fontene inni maskinen som effektivt skylder bort uønskede fibre fra innsiden av lokket og gjøre silen enklere å rengjøre. QuickClean-teknologi Ofte fester det seg fibre i silen og den blir dermed vanskelig å rengjøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologien er silens overflater glatte, sånn at du kan tørke bort fibrene med en vanlig kjøkkensvamp. Se hvordan juicen din blir til Opplev juice-prosessen med en interaktiv juicemaskin. Lokket og beholderen for fruktkjøtt er gjennomsiktige sånn at du kan se på mens frukten og grønnsakene presses og juicen din blir til. Du kan også se når beholderen er full og behøver å tømmes. XL materør for frukt og grønnsaker På grunn av det store materøret på 75 mm, behøver du ikke dele eller skjære opp frukten eller grønnsakene før du mater det i juicemaskinen. Til og med hele epler går ned i materøret på juicemaskinen. Juicemaskin 4,6 16 1149 NOK 1149 NewCondition PreOrder
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Juicemaskin