Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Start dagen med forfriskende fersk juice

Andersson JCR 2.1

  Art.nr: 185742
 • 800 W effekt
 • 2 hastigheter
 • Design i rustfritt stål
 • Juicekanne: 8 dl
 • Fruktkjøttbeholder: 2 l
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Andre alternativ for deg

Kaffetrakter

(36 stk)
 • Vanntank: 1,5 liter
 • Kapasitet: 12–14 kopper
 • Holder kaffen varm
299,-

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson JCR 2.1 er en elegant juicepresser i rustfritt stål. Den er utstyrt med kraftig motor på 800 W som raskt og effektivt presser ut juice av frukt og grønnsaker i en 0,8 liter juicekanne. Den har et ekstra stort innmatingsrør som gjør at du kan putte på hele frukter og grønnsaker og fruktkjøttet samles i en 2 liter beholder.

Fruktkjøttbeholderen sørger for at ikke noe fruktkjøtt kommer med i juicen. Dersom du ønsker fruktkjøtt i juicen din, tar du ganske enekelt bort fruktkjøttseparatoren før du juicer.

Råsaftsentrifugen har en sikkerhet som forhindrer at den starter ved eventuell feilmontering. Alle deler er jo avtagbare for enkel og effektiv rengjøring. 

Micromeshfilter

En juicepresse utrustet med et mikromesh-filter presser mer juice sammenlignet med en juicepresse uten filter. Det effektive filteret i juicepressen presser juice til den siste dråpen. 

Stort innmatingsrør

Du trenger ikke skjære opp frukten på forhånd takket være det store innmatingsrøret. 

Flere hastigheter

Lag juice av harde eller myke frukter og grønnsaker med de tio hastighetsinnstillingene. 

185742 Andersson Andersson JCR 2.1 EJ02C Andersson JCR 2.1 er en elegant juicepresser i rustfritt stål. Den er utstyrt med kraftig motor på 800 W som raskt og effektivt presser ut juice av frukt og grønnsaker i en 0,8 liter juicekanne. Den har et ekstra stort innmatingsrør som gjør at du kan putte på hele frukter og grønnsaker og fruktkjøttet samles i en 2 liter beholder.Fruktkjøttbeholderen sørger for at ikke noe fruktkjøtt kommer med i juicen. Dersom du ønsker fruktkjøtt i juicen din, tar du ganske enekelt bort fruktkjøttseparatoren før du juicer.Råsaftsentrifugen har en sikkerhet som forhindrer at den starter ved eventuell feilmontering. Alle deler er jo avtagbare for enkel og effektiv rengjøring. MicromeshfilterEn juicepresse utrustet med et mikromesh-filter presser mer juice sammenlignet med en juicepresse uten filter. Det effektive filteret i juicepressen presser juice til den siste dråpen. Stort innmatingsrørDu trenger ikke skjære opp frukten på forhånd takket være det store innmatingsrøret. Flere hastigheterLag juice av harde eller myke frukter og grønnsaker med de tio hastighetsinnstillingene.  Juicemaskin 4 64 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Juicemaskin