Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ismaskin for utsøkt iskrem på bare én time

Wilfa ICM-C15

  Art.nr: 177760
  • 150 W effekt
  • Kapasitet: 1,5 liter
  • Integrert kompressor
  • Enkel å rengjøre
  • LCD-display med digital timer
1 790,-

Delbetal fra 194,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Wilfa ICM-C15 er det enklere enn noensinne å lage iskrem og sorbet hjemme. Hell i ingrediensene, start maskinen og etter en time har du hele 1,5 liter hjemmelaget iskrem! Med den helautomatiske kompressoren fryser maskinen ingrediensene selv under omrøring og ingen forhåndsfrysing er nødvendig. 

DinSide har testet iskremmaskinen og liker den:

«Wilfas iskremmaskin Vanilje ga oss en a-ha opplevelse. I stedet for at vi måtte fryse ned ismaskinbollene i forkant, klarer nemlig maskinen brasene selv. Så enkelt og greit kan det være.»

Alle deler som kommer i kontakt med isen er avtakbare og derfor er det enkelt å rengjøre maskinen etter bruk. Et transparent lokk med åpning gjør at man enkelt kan tilsette ingredienser mens maskinen jobber. 

Maskinen er utført i rusfritt stål og har et LCD-display med digital timer. I displayet viser gjenstående tid til isen er ferdig samt hva maskinen holder på med (omrøring/nedfrysing).

Når isen er ferdig, holder ismaskinen den frossen i ytterligere 60 minutter. 

Egenskaper

  • Temperatur: Fra -18° til -35°
  • Mål: 402 x 281 x 245 mm

Anbefalt tilbehør

177760 Wilfa Wilfa ICM-C15 603939 Icm-C15 Med Wilfa ICM-C15 er det enklere enn noensinne å lage iskrem og sorbet hjemme. Hell i ingrediensene, start maskinen og etter en time har du hele 1,5 liter hjemmelaget iskrem! Med den helautomatiske kompressoren fryser maskinen ingrediensene selv under omrøring og ingen forhåndsfrysing er nødvendig. DinSide har testet iskremmaskinen og liker den:«Wilfas iskremmaskin Vanilje ga oss en a-ha opplevelse. I stedet for at vi måtte fryse ned ismaskinbollene i forkant, klarer nemlig maskinen brasene selv. Så enkelt og greit kan det være.»Alle deler som kommer i kontakt med isen er avtakbare og derfor er det enkelt å rengjøre maskinen etter bruk. Et transparent lokk med åpning gjør at man enkelt kan tilsette ingredienser mens maskinen jobber. Maskinen er utført i rusfritt stål og har et LCD-display med digital timer. I displayet viser gjenstående tid til isen er ferdig samt hva maskinen holder på med (omrøring/nedfrysing).Når isen er ferdig, holder ismaskinen den frossen i ytterligere 60 minutter.  Egenskaper Temperatur: Fra -18° til -35°Mål: 402 x 281 x 245 mm Ismaskin 4,3 49 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Ismaskin