Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lag favorittrettene dine nesten uten olje

Philips HD9250/50

  Art.nr: 1007704
  • Stek, bak, grill og rist dine favorittretter hjemme
  • Friterer med lite eller ingen bruk av olje
  • Forhåndsinnstill tid og temperatur
  • For opptil 3 personer
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HD9250/50 er en Airfryer som bruker varmluft når den tilbereder dine favorittretter på en sunnere måte, med lite eller ingen bruk av olje. Den unike teknologien i Philips Airfryer gjør at du kan lage mat som normalt krever mye fett, på en mye sunnere måte. Du får hele 90% mindre fett i dine pommes frites laget i en Airfryer sammenlignet med en tradisjonell frityr. Denne modellen er tilpasset for inntil 3 personer og fås med et grillrist med dobbel lag, noe som gjør det enkelt å tilberede mer mat samtidig.

Grill, stek, rist og bak dine favorittretter hjemme

Denne frityrkokeren kan brukes til mye mer enn bare fritering – du kan grille, bake og riste maten. Husk også å laste ned Philips Airfryer-appen, en app fylt med oppskrifter og inspirasjon hvor du kan oppdage alle de mulighetene som en Philips Airfryer gir deg!

Innovativ Rapid Air-teknologi

Den unike teknologien i Philips innovasjon Airfryer gjør at du på en betydelig sunnere måte kan tilberede retter som vanligvis trenger tilsatt fett. Lag favorittretter som lammekoteletter, friterte kyllinglår eller herlige pommes frites med lite eller ingen olje. Den varme, raskt sirkulerende luften gjør at maten blir lekkert sprø utenpå og fantastisk mør og saftig inni.

Forhåndsinnstill tid og temperatur

Med den integrerte timeren kan du forhåndsinnstille tid og temperatur på inntil 30 minutter og inntil 200 grader. Den automatiske avstengingsfunksjonen har et lydsignal som varsler deg når maten er ferdig.

Lag mat raskt takket være unik design

Lag god mat raskt med den unike, patenterte sjøstjerneformede bunnen som gjør at luften kan sirkulere i ekstremt høy hastighet. Det er den raske luftstrømmen i kombinasjon med varmen som skaper det fantastiske resultatet når du lager mat med Philips Airfryer.

Enkel rengjøring av delene i oppvaskmaskin

Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel rengjøring. I tillegg til at Rapid Air-teknologien sparer både deg og huset for lukten av olje sammenlignet med en vanlig frityr.

1007704 1007704 Philips Philips HD9250/50 HD9250/50 Philips HD9250/50 er en Airfryer som bruker varmluft når den tilbereder dine favorittretter på en sunnere måte, med lite eller ingen bruk av olje. Den unike teknologien i Philips Airfryer gjør at du kan lage mat som normalt krever mye fett, på en mye sunnere måte. Du får hele 90% mindre fett i dine pommes frites laget i en Airfryer sammenlignet med en tradisjonell frityr. Denne modellen er tilpasset for inntil 3 personer og fås med et grillrist med dobbel lag, noe som gjør det enkelt å tilberede mer mat samtidig. Grill, stek, rist og bak dine favorittretter hjemme Denne frityrkokeren kan brukes til mye mer enn bare fritering – du kan grille, bake og riste maten. Husk også å laste ned Philips Airfryer-appen, en app fylt med oppskrifter og inspirasjon hvor du kan oppdage alle de mulighetene som en Philips Airfryer gir deg! Innovativ Rapid Air-teknologi Den unike teknologien i Philips innovasjon Airfryer gjør at du på en betydelig sunnere måte kan tilberede retter som vanligvis trenger tilsatt fett. Lag favorittretter som lammekoteletter, friterte kyllinglår eller herlige pommes frites med lite eller ingen olje. Den varme, raskt sirkulerende luften gjør at maten blir lekkert sprø utenpå og fantastisk mør og saftig inni. Forhåndsinnstill tid og temperatur Med den integrerte timeren kan du forhåndsinnstille tid og temperatur på inntil 30 minutter og inntil 200 grader. Den automatiske avstengingsfunksjonen har et lydsignal som varsler deg når maten er ferdig. Lag mat raskt takket være unik design Lag god mat raskt med den unike, patenterte sjøstjerneformede bunnen som gjør at luften kan sirkulere i ekstremt høy hastighet. Det er den raske luftstrømmen i kombinasjon med varmen som skaper det fantastiske resultatet når du lager mat med Philips Airfryer. Enkel rengjøring av delene i oppvaskmaskin Alle løse deler kan vaskes i oppvaskmaskin for enkel rengjøring. I tillegg til at Rapid Air-teknologien sparer både deg og huset for lukten av olje sammenlignet med en vanlig frityr. Frityr 4,5 43 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Frityr