Philips Airfryer med Twin TurboStar-teknologi

Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10

  Art.nr: 1003756
 • Stek, bak, grill og rist dine favorittretter hjemme
 • Friterer med lite eller ingen bruk av olje
 • Kapasitet på opptil 0,8 kg
 • Digital skjerm
 • Tilgang til mange inspirerende oppskrifter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 414,-

Delbetal fra 246,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 bruker varmluft når den tilbereder dine favorittretter på en sunnere måte, med lite eller ingen bruk av olje. Den er utstyrt med den nye Twin TurboStar-teknologien som bidrar til å redusere mengden fett med varmluft. 
Nå kan du steke, grille og riste dine favorittretter på en enkel måte. 

 • Twin TurboStar-teknologien reduserer innholdet av fett
 • Friterer med lite eller ingen bruk av olje
 • Fire forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer
 • App og oppskriftshefte med inspirerende oppskrifter
 • Bryter og digital skjerm for temperatur- og tidsinnstilling
 • En funksjon holder maten varm inntil den skal serveres
 • Stek, bak, grill og rist dine favorittretter hjemme
 • Universalt EasyClick-håndtak – skift enkelt tilbehør
 • Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Dette er en Airfryer

I Airfryer tilberedes maten med lite eller ingen bruk av olje, og du kan oppnå samme sprøe resultat som ved fritering. Nyt velsmakende og sprø retter med minst mulig fettinnhold. 

Twin TurboStar-teknologi

Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 kommer med Twin TurboStar-teknologi med 1500 W effekt, som er utviklet for å redusere mengden fett i en tornado av varmluft. Overskudds-fett samles opp i bunnen av airfryeren, slik at du enkelt kan kvitte deg med det. Under tilberedning slipper du lukten av stekt olje, som ofte oppstår når man friterer på vanlig måte, og samtidig kan du nyte et sprøtt og sunnere resultat.

Bryter og digital skjerm for temperatur- og tidsinnstilling

Bruk QuickControl-bryteren for å stille inn korrekt temperatur og tid. Vri på bryteren for å stille inn, klikk på den for å avslutte. Vri den igjen for å stille inn tiden og klikk deretter for å tilberede maten.

Philips Airfryer oppskrift-app

Lag alt mulig, fra hurtig og sunn snacks til større familiemåltider. Philips Airfryer-appen er full av tips og oppskrifter som er lette å følge. Den kan brukes til mye mer enn bare fritering – du kan også grille, bake og riste maten.

1003756 Philips Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 HD9741/10 Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 bruker varmluft når den tilbereder dine favorittretter på en sunnere måte, med lite eller ingen bruk av olje. Den er utstyrt med den nye Twin TurboStar-teknologien som bidrar til å redusere mengden fett med varmluft. Nå kan du steke, grille og riste dine favorittretter på en enkel måte.  Twin TurboStar-teknologien reduserer innholdet av fettFriterer med lite eller ingen bruk av oljeFire forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammerApp og oppskriftshefte med inspirerende oppskrifterBryter og digital skjerm for temperatur- og tidsinnstillingEn funksjon holder maten varm inntil den skal serveresStek, bak, grill og rist dine favorittretter hjemmeUniversalt EasyClick-håndtak – skift enkelt tilbehørAlle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Dette er en Airfryer I Airfryer tilberedes maten med lite eller ingen bruk av olje, og du kan oppnå samme sprøe resultat som ved fritering. Nyt velsmakende og sprø retter med minst mulig fettinnhold.  Twin TurboStar-teknologi Philips Avance Collection Airfryer HD9741/10 kommer med Twin TurboStar-teknologi med 1500 W effekt, som er utviklet for å redusere mengden fett i en tornado av varmluft. Overskudds-fett samles opp i bunnen av airfryeren, slik at du enkelt kan kvitte deg med det. Under tilberedning slipper du lukten av stekt olje, som ofte oppstår når man friterer på vanlig måte, og samtidig kan du nyte et sprøtt og sunnere resultat. Bryter og digital skjerm for temperatur- og tidsinnstilling Bruk QuickControl-bryteren for å stille inn korrekt temperatur og tid. Vri på bryteren for å stille inn, klikk på den for å avslutte. Vri den igjen for å stille inn tiden og klikk deretter for å tilberede maten. Philips Airfryer oppskrift-app Lag alt mulig, fra hurtig og sunn snacks til større familiemåltider. Philips Airfryer-appen er full av tips og oppskrifter som er lette å følge. Den kan brukes til mye mer enn bare fritering – du kan også grille, bake og riste maten. Frityr 4,4 56 2414 NOK 2414 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Frityr