Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nyt sunnere måltider med varmluftsfrityr

Andersson AFR 1.0

  Art.nr: 1006349
 • En sunnere måte å tilberede mat på
 • Kapasitet på opptil 2 liter
 • Timerfunksjon
 • Friterer med lite eller ingen bruk av olje
 • 1000 W effekt

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson AFR 1.0 er banebrytende frityrkoker som benytter seg av varmluft istedenfor ojle for å friterer maten. Tenk deg å kunne nye fritert mat uten å tenke på alle kaloriene. Istedenfor går det faktisk ann å spise god fritert mat som samtidig er sunt på en helt ny måte.

Ny, sunnere måte å lage mat på

Det er egentlig veldig enkelt. Andersson AFR 1.0 er som en liten 2 liters varmluftsovn med hurtig sirkulerende luft. Her kan du få pommes frites og potetbåter med perfekt krisphet som ellers er så vanskelig å lykkes ordentlig med.

Justerbar timer og temperatur

Det bor en liten mesterkokk i de fleste av oss og de er gjerne perfeksjon vi vil ha. Denne luftfrityrkokeren gjør det enkelt å lykkes med knasende gode pommes frites, grønnsaker, kylling, kjøtt og annet, alt forberedt til riktig tidspunkt og temperatur for beste resultat.

Lett å rengjøre

Det du vil tilberede legger du i den non-stickbehandlede kurven som har 3 liters kapasitet. Når du er klar løfter du den ut, tømmer den og tørker av med et kjøkkenpapir. Ferdig.

Oppskrifter og tips

På internet finner man også store mengder av oppskrifter der man lager mat med varmluft på denne måten, som er veldig lett å følge.

Egenskaper

 • 1000 W effekt 
 • Volum: 2 liter 
 • 30-minutters timerfunksjon
 • Oppvarming: 1-5 minutter 
 • Temperatur: 80 - 200 °C 
 • Strømkabel: 100 cm 
 • Størrelse: 23,5 x 23,5 x 30,5 cm 
 • Vekt: 2,54 kg 
 • Det medfølger en frityrkoker og bruksanvisning  
1006349 Andersson Andersson AFR 1.0 EK2817 Andersson AFR 1.0 er banebrytende frityrkoker som benytter seg av varmluft istedenfor ojle for å friterer maten. Tenk deg å kunne nye fritert mat uten å tenke på alle kaloriene. Istedenfor går det faktisk ann å spise god fritert mat som samtidig er sunt på en helt ny måte. Ny, sunnere måte å lage mat på Det er egentlig veldig enkelt. Andersson AFR 1.0 er som en liten 2 liters varmluftsovn med hurtig sirkulerende luft. Her kan du få pommes frites og potetbåter med perfekt krisphet som ellers er så vanskelig å lykkes ordentlig med. Justerbar timer og temperatur Det bor en liten mesterkokk i de fleste av oss og de er gjerne perfeksjon vi vil ha. Denne luftfrityrkokeren gjør det enkelt å lykkes med knasende gode pommes frites, grønnsaker, kylling, kjøtt og annet, alt forberedt til riktig tidspunkt og temperatur for beste resultat. Lett å rengjøre Det du vil tilberede legger du i den non-stickbehandlede kurven som har 3 liters kapasitet. Når du er klar løfter du den ut, tømmer den og tørker av med et kjøkkenpapir. Ferdig. Oppskrifter og tips På internet finner man også store mengder av oppskrifter der man lager mat med varmluft på denne måten, som er veldig lett å følge. Egenskaper 1000 W effekt Volum: 2 liter 30-minutters timerfunksjonOppvarming: 1-5 minutter  Temperatur: 80 - 200 °C Strømkabel: 100 cm Størrelse: 23,5 x 23,5 x 30,5 cm Vekt: 2,54 kg Det medfølger en frityrkoker og bruksanvisning   Frityr 4 33 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Frityr