Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Varmluftsfrityr for sprø, god og fritert mat på en meget enkel måte

OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg

  Art.nr: 1003542
  • 1,7 kg
  • Varmluft og Dual Motion-teknologi
  • Timerfunksjon opp til 60 minutter
  • Oppskriftsbok inkludert

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info

Andre alternativ for deg

Stekpannor och grytor

(3 stk)
  • 28 cm i diameter
  • Effektivt nonstick-belegg
  • Håndtak med ergonomisk silikon-grep

399,-

Stekpannor och grytor

(3 stk)
  • 28 cm i diameter
  • Effektivt nonstick-belegg
  • Håndtak med ergonomisk silikon-grep

399,-

Stekpannor och grytor

(3 stk)
  • 28 cm i diameter
  • Effektivt nonstick-belegg
  • Håndtak med ergonomisk silikon-grep

399,-

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

OBH Nordica Actifry Genius XL 1,7 kg er en varmluftsfrityr som tilbereder maten med sirkulerende varmluft, automatisk omrøring og med kun én skje olje. Acitfry Genius er superenkel å ta i bruk. Bare legg maten i non-stick-sklåen og velg program på det digitale displayet og når maten er ferdig, behøver du ikke å stresse. Den automatiske varmefunksjonen holder maten varm til den serveres.

Med ni smarte program for tilbereding kan lage mange forskjellige typer mat, for eksempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grønnsaker, kjøtt og til og med desserter og mye mer.

Et sunnere alternativ til steking og fritering

Det sies at et næringsrikt kosthold skal være variert og balansert men det kreves mer enn som så, ettersom mat er så mye mer enn bare ingrediensene. Selve matlagingen spiller en viktig rolle under forvandlinger av ingrediensene sine næringfylte egenskaper, smak og konsistens.
Ettersom alle apparatene ikke er helt like har OBH Nordica dratt fram en serie som er særdeles tilpasset matlaging som gir en ernæringsmessig, smakfull høy kvalitet: kjøkkenmaskiner sin bevarer næringen i råvarene og samtidig forsterker smaken.

Kun 3% fett

Med Actifry Genius kan du fritere kjøtt, fisk, grønnsaker, nuggets, pommes frites, snacks og til og med bær og bananer. Du trenger nesten ikke noe fett! Til 1500 gram pommes frites trenger du bare 1 spiseskje olje - fettinnholdet blir da bare 3%! Du kan bruke hvilken olje som helst, olivenolje, soyaolje og så videre. Du kan også bruke Actifry til å varme frosne pommes frites, og siden disse er fritert på forhånd trenger du nesten ikke å bruke olje i det hele tatt.

Patentert varmlufts- og sirkulasjonssystem

Det patenterte varmlufts-og sirkulasjonssystemet sørger for at varmen fordeles jevnt samtidig som ingrediensene røres om forsiktig. Med sirkulasjonen og det velkjente nonstick-belegget OBH Nordica er kjent for gjør at det kun trengs en liten mengde olje i matlagingen og den medfølgende skjeen gjør at det blir lett å dosere riktig.

1003542 OBH Nordica OBH Nordica Actifry Genius 1,7 kg AG9608S0 OBH Nordica Actifry Genius XL 1,7 kg er en varmluftsfrityr som tilbereder maten med sirkulerende varmluft, automatisk omrøring og med kun én skje olje. Acitfry Genius er superenkel å ta i bruk. Bare legg maten i non-stick-sklåen og velg program på det digitale displayet og når maten er ferdig, behøver du ikke å stresse. Den automatiske varmefunksjonen holder maten varm til den serveres.Med ni smarte program for tilbereding kan lage mange forskjellige typer mat, for eksempel pommes frites, stekt ris, fisk, wok, grønnsaker, kjøtt og til og med desserter og mye mer. Et sunnere alternativ til steking og fritering Det sies at et næringsrikt kosthold skal være variert og balansert men det kreves mer enn som så, ettersom mat er så mye mer enn bare ingrediensene. Selve matlagingen spiller en viktig rolle under forvandlinger av ingrediensene sine næringfylte egenskaper, smak og konsistens.Ettersom alle apparatene ikke er helt like har OBH Nordica dratt fram en serie som er særdeles tilpasset matlaging som gir en ernæringsmessig, smakfull høy kvalitet: kjøkkenmaskiner sin bevarer næringen i råvarene og samtidig forsterker smaken. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kun 3% fett Med Actifry Genius kan du fritere kjøtt, fisk, grønnsaker, nuggets, pommes frites, snacks og til og med bær og bananer. Du trenger nesten ikke noe fett! Til 1500 gram pommes frites trenger du bare 1 spiseskje olje - fettinnholdet blir da bare 3%! Du kan bruke hvilken olje som helst, olivenolje, soyaolje og så videre. Du kan også bruke Actifry til å varme frosne pommes frites, og siden disse er fritert på forhånd trenger du nesten ikke å bruke olje i det hele tatt. Patentert varmlufts- og sirkulasjonssystem Det patenterte varmlufts-og sirkulasjonssystemet sørger for at varmen fordeles jevnt samtidig som ingrediensene røres om forsiktig. Med sirkulasjonen og det velkjente nonstick-belegget OBH Nordica er kjent for gjør at det kun trengs en liten mengde olje i matlagingen og den medfølgende skjeen gjør at det blir lett å dosere riktig. Frityr og Fondue 3,9 12 2490 NOK 2490 NewCondition SoldOut
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Frityr og Fondue