Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Friter maten din med hurtigsirkulerende varmluft

Andersson AFR 3.0

  Art.nr: 243282
 • En sunnere måte å tilberede mat på
 • 4,5 liter kapasitet
 • Timer-funksjon
 • Krever ingen olje

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson AFR 3.0

Andersson AFR 3.0 er banebrytende frityrkoker som benytter seg av varmluft istedenfor ojle for å friterer maten. Tenk deg å kunne nye fritert mat uten å tenke på alle kaloriene. Istedenfor går det faktisk ann å spise god fritert mat som samtidig er sunt på en helt ny måte.

Ny, sunnere måte å lage mat på

Det er egentlig veldig enkelt. Andersson AFR 3.0 er som en liten 4,5-liters varmluftsovn med hurtig sirkulerende luft. Her kan du få pommes frites og potetbåter med perfekt krisphet som ellers er så vanskelig å lykkes ordentlig med.

Justerbar timer og temperatur

Det bor en liten mesterkokk i de fleste av oss og de er gjerne perfeksjon vi vil ha. Denne luftfrityrkokeren gjør det enkelt å lykkes med knasende gode pommes frites, grønnsaker, kylling, kjøtt og annet, alt forberedt til riktig tidspunkt og temperatur for beste resultat. På internet finner man også store mengder av oppskrifter der man lager mat med varmluft på denne måten.

Lett å rengjøre

Det du vil tilberede legger du i den non-stickbehandlede kurven som har 4,5 liters kapasitet. Når du er klar løfter du den ut, tømmer den og tørker av med et kjøkkenpapir. Ferdig.

Egenskaper:

 • 1400 W effekt
 • Volum: 4,5 liter
 • Kurv med non-stick-belegg
 • 85 cm strømkabel
 • Størrelse: 34 x 28 x 32 cm
 • Vekt:4,9 kg
243282 Andersson Andersson AFR 3.0 Andersson AFR 3.0 Andersson AFR 3.0 er banebrytende frityrkoker som benytter seg av varmluft istedenfor ojle for å friterer maten. Tenk deg å kunne nye fritert mat uten å tenke på alle kaloriene. Istedenfor går det faktisk ann å spise god fritert mat som samtidig er sunt på en helt ny måte. Ny, sunnere måte å lage mat på Det er egentlig veldig enkelt. Andersson AFR 3.0 er som en liten 4,5-liters varmluftsovn med hurtig sirkulerende luft. Her kan du få pommes frites og potetbåter med perfekt krisphet som ellers er så vanskelig å lykkes ordentlig med. Justerbar timer og temperatur Det bor en liten mesterkokk i de fleste av oss og de er gjerne perfeksjon vi vil ha. Denne luftfrityrkokeren gjør det enkelt å lykkes med knasende gode pommes frites, grønnsaker, kylling, kjøtt og annet, alt forberedt til riktig tidspunkt og temperatur for beste resultat. På internet finner man også store mengder av oppskrifter der man lager mat med varmluft på denne måten. Lett å rengjøre Det du vil tilberede legger du i den non-stickbehandlede kurven som har 4,5 liters kapasitet. Når du er klar løfter du den ut, tømmer den og tørker av med et kjøkkenpapir. Ferdig. Egenskaper: 1400 W effektVolum: 4,5 literKurv med non-stick-belegg85 cm strømkabelStørrelse: 34 x 28 x 32 cmVekt:4,9 kg Frityr & Fondue 4,9 11 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hjem & Fritid
 2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
 3. Frityr & Fondue