Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Foodprocessor med pulsfunksjon og Power-chop-teknologi

Philips HR7759/90

  Art.nr: 221819
  • Effekt: 750 W
  • 2 hastigheter og pulskontroll
  • Innsatser i rustfritt stål
  • 2,1 liters skål
  • 1,75 liters mikserbeholder

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HR7759/90 er en smidig alt-i-ett-løsning. Du kan hakke, blande, kna, strimle og emuldere med høy presisjon. Den kraftige motoren på 750 W har to hastigheter og pulskontroll. Det gjør at du enkelt styrer maskinen for et effektivt arbeid på kjøkkenet. Med PowerChop-teknologien optimeres bladets form, skjærevinkel og skålens form for et overlegent resultat – perfekt for puré og kakerøre. 

Overlegent resultat med PowerChop

Med teknologien PowerChop får du alltid et utmerket resultat. Teknologien er en kombinasjon av bladets form, maskinens skjærevinkel og innerskålens form. Det gir et overlegent resultat – både for myke og harde ingredienser. Nå kan du lage perfekt puré og kakerøre. 

Innsatser i rustfritt stål

Du kan skive og rive med kraft og kvalitet - samtlige innsatser er laget av rustfritt stål. Delene er testet for at du skal få det beste resultatet. 

2 hastigheter og pulsfunksjoner

Foodprosessoren er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Bruk den langsomme trinn 1, når du for eksempelvis skal piske fløte eller kna deig. Høyere hastighet er perfekt når du skal hakke løk kjøtt eller blande supper og smoothies. Pulsfunksjonen bruker du når du ønsker mer presisjon i jobben - styr kontrollen selv for et perfekt resultat. 

Innsatser for fløte og eggehvite

Emulgeringsskiven er det perfekte verktøyet når du vil vispe eller emulgere egg eller piske fløte. Bruk den lave hastigheten for volum og for å få et fluffy resultat.Det blir enkelt å lage alt fra herlige marengser til din egen majones. 

Bak med foodprosessoren

Med en foodprosessor tar du bakingen til nye høyder. De medfølgende eltetilbehørene lar deg jobbe med deigen med riktig kraft og effekt. Det gjør at du kan bake herlige kaker, kjeks og andre fristelser. 

221819 Philips Philips HR7759/90 HR7759/90 Philips HR7759/90 er en smidig alt-i-ett-løsning. Du kan hakke, blande, kna, strimle og emuldere med høy presisjon. Den kraftige motoren på 750 W har to hastigheter og pulskontroll. Det gjør at du enkelt styrer maskinen for et effektivt arbeid på kjøkkenet. Med PowerChop-teknologien optimeres bladets form, skjærevinkel og skålens form for et overlegent resultat – perfekt for puré og kakerøre.  Overlegent resultat med PowerChop Med teknologien PowerChop får du alltid et utmerket resultat. Teknologien er en kombinasjon av bladets form, maskinens skjærevinkel og innerskålens form. Det gir et overlegent resultat – både for myke og harde ingredienser. Nå kan du lage perfekt puré og kakerøre.  Innsatser i rustfritt stål Du kan skive og rive med kraft og kvalitet - samtlige innsatser er laget av rustfritt stål. Delene er testet for at du skal få det beste resultatet.  2 hastigheter og pulsfunksjoner Foodprosessoren er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Bruk den langsomme trinn 1, når du for eksempelvis skal piske fløte eller kna deig. Høyere hastighet er perfekt når du skal hakke løk kjøtt eller blande supper og smoothies. Pulsfunksjonen bruker du når du ønsker mer presisjon i jobben - styr kontrollen selv for et perfekt resultat.  Innsatser for fløte og eggehvite Emulgeringsskiven er det perfekte verktøyet når du vil vispe eller emulgere egg eller piske fløte. Bruk den lave hastigheten for volum og for å få et fluffy resultat.Det blir enkelt å lage alt fra herlige marengser til din egen majones.  Bak med foodprosessoren Med en foodprosessor tar du bakingen til nye høyder. De medfølgende eltetilbehørene lar deg jobbe med deigen med riktig kraft og effekt. Det gjør at du kan bake herlige kaker, kjeks og andre fristelser.  Foodprosessor 3,6 12 899 NOK 899 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Foodprosessor