Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig foodprocessor med pulsfunksjon

ON Food processor 10

  Art.nr: 1004761
 • 800 W
 • To hastigheter
 • Pulsfunksjon
 • 1,5 liter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

ON Food processor 10 er en kraftig og kompakt foodprosessor som gir perfekt resultat med sin 800 Watts sterke motor. Den kommer en stor bolle på 1,5 liter, en høyde på 25,5 cm 2 forhåndsinnstilte hastigheter og pulsfunksjon, som alltid gir et godt resultat uansett oppskrift. Alle tilbehørene er avtakbare som innebærer at rengjøring er utrolig enkelt og tar heller ikke mye plass på kjøkkenbenken.

To hastigheter og pulsfunksjon

ON Food processor 10 er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Den lar deg styre effekten avhengig av hvilke arbeidsoppgaver du skal gjøre. Pulsfunksjonen bruker du når du vil få mer presisjon i arbeidet ditt. Styr kontrollen selv for et presist resultat.

Medfølgende tilbehør

 • Foodprosessor 
 • Knivblad 
 • Skjæreskive 
 • Bruksanvisning
1004761 ON ON Food processor 10 WFP-001 ON Food processor 10 er en kraftig og kompakt foodprosessor som gir perfekt resultat med sin 800 Watts sterke motor. Den kommer en stor bolle på 1,5 liter, en høyde på 25,5 cm 2 forhåndsinnstilte hastigheter og pulsfunksjon, som alltid gir et godt resultat uansett oppskrift. Alle tilbehørene er avtakbare som innebærer at rengjøring er utrolig enkelt og tar heller ikke mye plass på kjøkkenbenken. To hastigheter og pulsfunksjon ON Food processor 10 er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Den lar deg styre effekten avhengig av hvilke arbeidsoppgaver du skal gjøre. Pulsfunksjonen bruker du når du vil få mer presisjon i arbeidet ditt. Styr kontrollen selv for et presist resultat. Medfølgende tilbehør Foodprosessor Knivblad Skjæreskive Bruksanvisning Foodprosessor 3,4 31 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
 3. Foodprosessor