Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Kraftig foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon

Andersson FDS 2.0

  Art.nr: 1004734
 • Effekt: 1000 W
 • 2 hastigheter og pulsfunksjon
 • Foordprosessor, blender og kverner
 • Kniver i rustfritt stål
 • Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson FDS 2.0 er en kraftig foodprosessor som både forenkler og effektiviserer kjøkkenarbeidet. Med en kraftig motor på 1000 W, 2 hastigheter og pulsfunksjon får du en foodprosessor som hakker, blander og kverner med perfekt resultat.

Den kommer med en 3,5 liters bolle, 1,8 liters blender, 200 ml kverner, fem ulike kniver i rustfritt stål og deigkrok for baking. Alt som er i rustfritt stål kommer med anti-skli føtter og alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Foodprosessoren Andersson FDS 2.0 har et moderne design i rustfritt stål.

2 hastigheter og pulsfunksjon

Andersson FDS 2.0 er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Bruk den langsomme trinn 1, når du for eksempelvis skal piske fløte eller kna deig. Høyere hastighet er perfekt når du skal hakke løk kjøtt eller blande supper og smoothies.

Pulsfunksjonen bruker du når du ønsker mer presisjon i jobben - styr kontrollen selv for et perfekt resultat.

Blender for gode supper, sauser og smoothies

Bruk den medfølgende blenderen til å blande gode supper, sauser og smoothies. 

Beholderen inneholder totalt 1,8 liter og har et solid håndtak som enklere håndtering.

FDS 2.0 er en kraftig foodprosessor med pulsfunksjon og tilbehør.
Den kraftige foodprocessoren på 1000 W inkluderer også en kvern.

Kverner

Det medfølger også en kverner med en kapasitet på 200 ml, og passer perfekt for kverning av kaffebønner, krydder og ost. Med en effekt på 1000 W får du raskt og enkelt et perfekt resultat.

Praktisk boks for oppbevaring

Bruk den praktiske boksen på matprosessoren for oppbevaring av all tilbehør, slik at det er lett tilgjengelig.  

Alle avtakbare deler på foodprosessoren kan vaskes i oppvaskmaskin.

Tåler oppvaskmaskin

Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen for enklere rengjøring.

Inkludert i pakken:

 • Matprosessor (3,5 liter) 
 • Blender (1,8 liter) 
 • Kverner (200 ml) 
 • Deigkrok 
 • Hakke-skiver 
 • Skjæreskive med fem utskiftbare blader (finnes i praktiske boksen på matprosessoren) 
 • Spatel 
 • Bruksanvisning

Noen av tilbehørene er lagret i matprosessorens oppbevaringsboks.

Se også

(29 stk)
 • Effekt: 800 W
 • Bolle: 2,3 liter
 • 2 hastigheter

699,-

Se også

(29 stk)
 • Effekt: 800 W
 • Bolle: 2,3 liter
 • 2 hastigheter

699,-

1004734 Andersson Andersson FDS 2.0 FP403W Andersson FDS 2.0 er en kraftig foodprosessor som både forenkler og effektiviserer kjøkkenarbeidet. Med en kraftig motor på 1000 W, 2 hastigheter og pulsfunksjon får du en foodprosessor som hakker, blander og kverner med perfekt resultat. Den kommer med en 3,5 liters bolle, 1,8 liters blender, 200 ml kverner, fem ulike kniver i rustfritt stål og deigkrok for baking. Alt som er i rustfritt stål kommer med anti-skli føtter og alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen. 2 hastigheter og pulsfunksjon Andersson FDS 2.0 er utstyrt med 2 forhåndsinnstilte hastigheter. Bruk den langsomme trinn 1, når du for eksempelvis skal piske fløte eller kna deig. Høyere hastighet er perfekt når du skal hakke løk kjøtt eller blande supper og smoothies. Pulsfunksjonen bruker du når du ønsker mer presisjon i jobben - styr kontrollen selv for et perfekt resultat. Blender for gode supper, sauser og smoothies Bruk den medfølgende blenderen til å blande gode supper, sauser og smoothies.  Beholderen inneholder totalt 1,8 liter og har et solid håndtak som enklere håndtering. Kverner Det medfølger også en kverner med en kapasitet på 200 ml, og passer perfekt for kverning av kaffebønner, krydder og ost. Med en effekt på 1000 W får du raskt og enkelt et perfekt resultat. Praktisk boks for oppbevaring Bruk den praktiske boksen på matprosessoren for oppbevaring av all tilbehør, slik at det er lett tilgjengelig.   Tåler oppvaskmaskin Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen for enklere rengjøring. Inkludert i pakken: Matprosessor (3,5 liter) Blender (1,8 liter) Kverner (200 ml) Deigkrok Hakke-skiver Skjæreskive med fem utskiftbare blader (finnes i praktiske boksen på matprosessoren) Spatel Bruksanvisning Noen av tilbehørene er lagret i matprosessorens oppbevaringsboks. Foodprosessor 4,1 7 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
 3. Foodprosessor