Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig og stillegående visp

Bosch MFQ36440

  Art.nr: 219492
  • God ergonomisk design
  • Stillegående og lett å bruke
  • Motor på 450W
  • Kraftig med fem ulike hastighetsvalg
  • Lett å rengjøre

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bosch MFQ36440

Bosch MFQ36440 er en elekterisk visp med et ergonomisk designmed solide kontrollknapper og håndtak med soft-touch som gjør den både skånsom og og behagelig å bruke. 

Produktet har en kraftig og moderne motor på 450W som gjør den til en god hjelper på kjøkkenet. Til tross for den sterke motoren er den svært stillegående. 

Den har fem ulike hastighetsalternativer for å gi deg det resultatet du er ute etter og oppbevaringen blir fleksibel på grunn av ledningsopprullingen. 

Elvispen er også enkel å rengjøre i oppvaskmaskinen og har en mikserfot i varmebestandig plast med rustfrie kniver som gjør den til et veldig solid og nyttig verktøy på kjøkkenet. 

219492 Bosch Bosch MFQ36440 MFQ36440 Bosch MFQ36440 Bosch MFQ36440 er en elekterisk visp med et ergonomisk designmed solide kontrollknapper og håndtak med soft-touch som gjør den både skånsom og og behagelig å bruke. Produktet har en kraftig og moderne motor på 450W som gjør den til en god hjelper på kjøkkenet. Til tross for den sterke motoren er den svært stillegående. Den har fem ulike hastighetsalternativer for å gi deg det resultatet du er ute etter og oppbevaringen blir fleksibel på grunn av ledningsopprullingen. Elvispen er også enkel å rengjøre i oppvaskmaskinen og har en mikserfot i varmebestandig plast med rustfrie kniver som gjør den til et veldig solid og nyttig verktøy på kjøkkenet.  Elektrisk visp 4,6 13 499 NOK 499 NewCondition SoldOut
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Elektrisk visp