Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elektrisk visp med roterende bolle

Andersson HDS 1.0

  Art.nr: 220019
  • 2-i-1-funksjon
  • Roterende bolle
  • Avtakbar håndvisp
  • Effekt: 300 W
  • Visp og deigkrok

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson HDS 1.0 er en elektrisk visp og kjøkkenassistent på en og samme gang. Enten du trenger å bake, vispe krem til kaken eller blande potetstappe den Andersson HDS 1.0 en praktisk løsning for deg. Vispen har en avtakbar håndenhet. Den roterende bollen gir deg en jevn og effektiv visping.

Tilbehør

Vispen som følger med er perfekt til eksempelvis egg, krem, pannekakerøre, sukkerblandinger og sufflé.
Deigkroken fungerer utmerket til pizzadeig, brøddeig eller bolledeig.
Bollen er på 3,4 liter.

220019 Andersson Andersson HDS 1.0 HM518 Andersson HDS 1.0 er en elektrisk visp og kjøkkenassistent på en og samme gang. Enten du trenger å bake, vispe krem til kaken eller blande potetstappe den Andersson HDS 1.0 en praktisk løsning for deg. Vispen har en avtakbar håndenhet. Den roterende bollen gir deg en jevn og effektiv visping. Tilbehør Vispen som følger med er perfekt til eksempelvis egg, krem, pannekakerøre, sukkerblandinger og sufflé.Deigkroken fungerer utmerket til pizzadeig, brøddeig eller bolledeig.Bollen er på 3,4 liter. Elektrisk visp 4 21 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Elektrisk visp