Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig elektrisk visp med turbofunksjon

Andersson HDM 2.0

  Art.nr: 203302
  • Effekt: 300 W
  • Fem hastigheter
  • Turbofunksjon
  • Lett å rengjøre
  • Visp, ballongvisp og deigkroker

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson HDM 2.0 er en prisgunstig elektrisk visp med en kraftig motor på 300 watt som gjør at den jobber raskt og effektivt. Vispen har fem forskjellige hastigheter og en turbofunksjon. Med en gjennomtenkt design er den god å holde i, lett å bruke og rengjøre.

Andersson HDM 2.0 leveres med to visper, en ballongvisp og to deigkroker. Dermed kan den brukes til de fleste innen matlaging eller baking. 

203302 203302 Andersson Andersson HDM 2.0 HDM 2.0 Andersson HDM 2.0 er en prisgunstig elektrisk visp med en kraftig motor på 300 watt som gjør at den jobber raskt og effektivt. Vispen har fem forskjellige hastigheter og en turbofunksjon. Med en gjennomtenkt design er den god å holde i, lett å bruke og rengjøre.Andersson HDM 2.0 leveres med to visper, en ballongvisp og to deigkroker. Dermed kan den brukes til de fleste innen matlaging eller baking.  Elektrisk visp 3,5 36 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Elektrisk visp