Kraftfull blender på 1400W og en kapasitet på 1,8 liter

Wilfa BLB-1400S

  Art.nr: 206977
  • Effekt: 1400W
  • Kapasitet: 1,8 liter
  • Gummiføtter
  • Påfyllingshull i lokket
  • Medfølgende oppskriftshefte

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wilfa BL-1400S - Kraftig blender på 1400 W og kapasitet på 1,8 liter

Start dagen med en frisk smoothie eller bland en god drink på fredagskvelden. Med den kraftige motoren på 1400W og spesialkniver klarer den å behandle fryst frukt og større isbiter uten problemer.

Brukervennlig og lett å rengjøre

Blenderen har en glasskanne på 1,8 liter med målegradering og en avtagbar sokkel som gjør den svært enkel å rengjøre. I lokket på kannen finnes det dessuten et påfyllingshull dersom du skulle trenge å fylle på noe underveis. Gummiføttene sørger for at blenderen står stabilt på arbeidsbenken.

Varmebestandig glassbeholder

Beholderen av glass klarer temperaturer på opptil 90 grader slik at du kan mikse varme supper og sauser uten å bekymre deg for at glasset ikke skal holde.

Trinnløs hastighetsregulering

For økt brukervennlighet har blenderen en trinnløs hastighetsregulering, samt isknuserfunksjon, smoothie- og rengjøringsprogram. For isknuseren har blenderen 6 kniver spesielt designet for å knuse is. Dette gjør blenderen utrolig anvendelig.

Oppskriftshefte medfølger

206977 Wilfa Wilfa BLB-1400S 603948 Wilfa BL-1400S - Kraftig blender på 1400 W og kapasitet på 1,8 liter Start dagen med en frisk smoothie eller bland en god drink på fredagskvelden. Med den kraftige motoren på 1400W og spesialkniver klarer den å behandle fryst frukt og større isbiter uten problemer. Brukervennlig og lett å rengjøre Blenderen har en glasskanne på 1,8 liter med målegradering og en avtagbar sokkel som gjør den svært enkel å rengjøre. I lokket på kannen finnes det dessuten et påfyllingshull dersom du skulle trenge å fylle på noe underveis. Gummiføttene sørger for at blenderen står stabilt på arbeidsbenken. Varmebestandig glassbeholder Beholderen av glass klarer temperaturer på opptil 90 grader slik at du kan mikse varme supper og sauser uten å bekymre deg for at glasset ikke skal holde. Trinnløs hastighetsregulering For økt brukervennlighet har blenderen en trinnløs hastighetsregulering, samt isknuserfunksjon, smoothie- og rengjøringsprogram. For isknuseren har blenderen 6 kniver spesielt designet for å knuse is. Dette gjør blenderen utrolig anvendelig. Oppskriftshefte medfølger Blender 4,5 6 1195 NOK 1195 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Blender