Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig blender for smakfulle smoothies

OBH Nordica Power Rocket

  Art.nr: 244405
  • 1000 W effekt
  • Bland rett i drikkebegeret
  • 2 drikkebegre inkludert
  • Lokk med drikketut
  • Knuser is

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

OBH Nordica Power Rocket 6648 

Lag dine egne deilige smoothies med denne kraftige og hendige blenderen fra OBH Nordica. Power Rocket 6648 er en smoothie-blender med kraftig motor på 1000 W og brukervennlig, kompakt størrelse som blander smoothies og shakes på sekunder. Perfekt for raske og næringsrike shakes på vei til jobb eller trening. OBH Nordica Power Rocket smoothie-blender leveres med to drikkebegre med lokk med drikketut.

2 drikkebegre med lokk inkludert

Det medfølger to drikkebegre som du blander ingrediensene rett i. På denne måten går det raskere å lage seg en god drikk og du slipper å helle den over i en annen flaske etter miksing. Flaskene er laget av BPA-fri tritanplast og kommer i to forskjellige størrelser; 700 ml og 500 ml. Totalt tre lokk medfølger: ett tett lokk og to med drikketut.

Kompakt og kraftig

Power Rocket er har en kompakt og hendig størrelse som er lett til å få plass til på kjøkkenbenken eller i kjøkkenskapet. Til tross for den kompakte størrelsen så har blenderen en kraftig motor på hele 1000 watt. Dette gjør det enkelt å lage superjevne smoothies eller å knuse is.

3 funksjoner

Lag smakfulle smoothies med bare ett tastetrykk. Til forskjell fra mange andre blendere så har OBH Nordica Power Rocket ingen hjul å vri på, men heller tre taster med funksjonene start/stopp, puls og automatisk miksing. Enklere blir det ikke.

244405 OBH Nordica OBH Nordica Power Rocket 6648 OBH Nordica Power Rocket 6648  Lag dine egne deilige smoothies med denne kraftige og hendige blenderen fra OBH Nordica. Power Rocket 6648 er en smoothie-blender med kraftig motor på 1000 W og brukervennlig, kompakt størrelse som blander smoothies og shakes på sekunder. Perfekt for raske og næringsrike shakes på vei til jobb eller trening. OBH Nordica Power Rocket smoothie-blender leveres med to drikkebegre med lokk med drikketut. 2 drikkebegre med lokk inkludert Det medfølger to drikkebegre som du blander ingrediensene rett i. På denne måten går det raskere å lage seg en god drikk og du slipper å helle den over i en annen flaske etter miksing. Flaskene er laget av BPA-fri tritanplast og kommer i to forskjellige størrelser; 700 ml og 500 ml. Totalt tre lokk medfølger: ett tett lokk og to med drikketut. Kompakt og kraftig Power Rocket er har en kompakt og hendig størrelse som er lett til å få plass til på kjøkkenbenken eller i kjøkkenskapet. Til tross for den kompakte størrelsen så har blenderen en kraftig motor på hele 1000 watt. Dette gjør det enkelt å lage superjevne smoothies eller å knuse is. 3 funksjoner Lag smakfulle smoothies med bare ett tastetrykk. Til forskjell fra mange andre blendere så har OBH Nordica Power Rocket ingen hjul å vri på, men heller tre taster med funksjonene start/stopp, puls og automatisk miksing. Enklere blir det ikke. Blender 4,7 33 890 NOK 890 NewCondition Discontinued
  1. Hjem & Fritid
  2. Kjøkkenapparater & Kjøkkenutstyr
  3. Blender