Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sportsblender som lager smoothie rett i flasken

Electrolux ESB2500

  Art.nr: 215922
  • Smart og enkel å bruke
  • 2 stk. flasker inkludert
  • 300 W
  • Pulsfunksjon
  • Enkel å rengjøre

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Electrolux ESB2500 er en smart og enkel blender som vil gjøre hverdagen din sunnere. Fyll plastflasken (600 ml) med en sunn smoothie på null komma niks. Flasken er slag- og støtsikker og absorberer ingen lukt eller smak. Mikser-enheten blander alle ingredienser rett i flasken ved et knappetrykk. Du kan bruke munnstykket som lokk for å ta med smoothien din hvor enn du vil.

For hele familien

Sportsblenderen leveres med to flasker med lokk. Ytterligere flasker kan kjøpes separat slik at hele familien kan få hver sin flaske.

Plastflasken er 100 % fri for Bisfenol A og absorberer ingen lukt eller smak. Flasken er laget av Tritan-plast*, som er et knus- og støtbestandig material. 

*Tritan er et varemerke for firmaet Eastman

En trygg blender

Fire sugekopper i bunnen av blenderen gjør at den står stødig mens du bruker den. Blanderdelen i rustfritt stål har en pulsfunksjon som virker på samme måte som en av/på-knapp. Når du slipper knappen, stopper blenderen. De fire knivene er også avtakbare og enkle å vaske.

Brukervennlig

Det krever nesten ikke noe tid eller arbeid å lage en deilig smoothie med sportsblenderen ESB2500. Du tilsetter bare ønskede ingredienser, monterer de avtakbare knivene, klikker flasken på mikseren og trykker på pulsfunksjonen. Blenderen er enkel å bruke, vaske og ta med seg overalt takket være munnstykket, som også kan brukes som lokk.

215922 Electrolux Electrolux ESB2500 910280269 Electrolux ESB2500 er en smart og enkel blender som vil gjøre hverdagen din sunnere. Fyll plastflasken (600 ml) med en sunn smoothie på null komma niks. Flasken er slag- og støtsikker og absorberer ingen lukt eller smak. Mikser-enheten blander alle ingredienser rett i flasken ved et knappetrykk. Du kan bruke munnstykket som lokk for å ta med smoothien din hvor enn du vil. For hele familien Sportsblenderen leveres med to flasker med lokk. Ytterligere flasker kan kjøpes separat slik at hele familien kan få hver sin flaske.Plastflasken er 100 % fri for Bisfenol A og absorberer ingen lukt eller smak. Flasken er laget av Tritan-plast*, som er et knus- og støtbestandig material. *Tritan er et varemerke for firmaet Eastman En trygg blender Fire sugekopper i bunnen av blenderen gjør at den står stødig mens du bruker den. Blanderdelen i rustfritt stål har en pulsfunksjon som virker på samme måte som en av/på-knapp. Når du slipper knappen, stopper blenderen. De fire knivene er også avtakbare og enkle å vaske. Brukervennlig Det krever nesten ikke noe tid eller arbeid å lage en deilig smoothie med sportsblenderen ESB2500. Du tilsetter bare ønskede ingredienser, monterer de avtakbare knivene, klikker flasken på mikseren og trykker på pulsfunksjonen. Blenderen er enkel å bruke, vaske og ta med seg overalt takket være munnstykket, som også kan brukes som lokk. Blender 4,2 34 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kjøkkenapparater og Kjøkkenutstyr
  3. Blender