Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dekorativ LED-slynge med 40 lyspunkter i varmhvitt lys

Silverwire 40 led warm white

  Art.nr: 1003612
  • 40 lyspunkter med 5 cm mellomrom
  • For innendørsbruk
  • Varmhvitt lys
  • Batteridrevet

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Dekorativ lysslynge med 40 stykker lyspunkter for innendørsbruk. Lyspunktene har et mellomrom på 5 cm og lyser i et koselig varmhvitt lys, hvilket skaper en herlig julestemning i hjemmet. Lysslyngen drives av tre stykker AA-batterier plassert i en matchende batteriboks som enkelt går an å gjemme unna. Batterier er ikke inkludert.

1003612 1003612 Others Silverwire 40 led warm white AX8719620 Dekorativ lysslynge med 40 stykker lyspunkter for innendørsbruk. Lyspunktene har et mellomrom på 5 cm og lyser i et koselig varmhvitt lys, hvilket skaper en herlig julestemning i hjemmet. Lysslyngen drives av tre stykker AA-batterier plassert i en matchende batteriboks som enkelt går an å gjemme unna. Batterier er ikke inkludert. Julebelysning 19 NOK 19 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning
  3. Julebelysning