Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vakker LED-slynge med 20 lyspunkter i forskjellige farger

Silverwire 20 led multi colour

  Art.nr: 1003613
  • 20 lyspunkter med 5 cm mellomrom
  • Lysslynge for innendørsbruk
  • Lyser i flere dekorative farger
  • Batteridrevet

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Dekorativ lysslynge med 20 stykk LED-lyspunkter for innendørsbruk. Lyspunktene har et mellomrom på 5 cm og lyser i flere vakre farger hvilket skaper en herlig julestemning i hjemmet. Lysslyngen drives av to AA-batterier plassert i en matchende batteriboks som lett går an å gjemme bort. Batterier er ikke inkludert.

1003613 1003613 Others Silverwire 20 led multi colour AX8719700 Dekorativ lysslynge med 20 stykk LED-lyspunkter for innendørsbruk. Lyspunktene har et mellomrom på 5 cm og lyser i flere vakre farger hvilket skaper en herlig julestemning i hjemmet. Lysslyngen drives av to AA-batterier plassert i en matchende batteriboks som lett går an å gjemme bort. Batterier er ikke inkludert. Lamper & Belysning 9 NOK 9 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Lamper & Belysning