Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Moccamaster med utsøkt bryggekvalitet

Moccamaster NBA742AO / KBG962AO Brushed 1,25 L

  Art.nr: 1007130
 • 1 520 W effekt
 • To varmeinnstillinger
 • Antidryppfunksjon
 • 1,25 liter
 • Godkjent av ECBC

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Sølv

2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Moccamaster NBA/HBG741AO er en håndlaget og individuelt testet kaffetrakter i polert aluminium. Kaffetrakteren brygger 10 kopper på 6 minutter – akkurat passe tid for en utsøkt kaffe. Med rett tid og temperatur får kaffen best mulig smak og aroma – akkurat slik du liker den. 

Maskinen er også blant markedets tryggeste. Trakteren er produsert i aluminium og har en flottør som bryter strømmen til bryggeelementet når traktingen er ferdig. Dette forhindrer at maskinen overopphetes.

Moccamaster NBA/HBG741AO har en totrinnsbryter for varmeplaten. Dette forhindrer lavere kvalitet på kaffen når man har mindre mengder i kannen.

Filterholderen har en funksjon som stopper uønsket drypping, som gjør at kannen kan løftes av mens filterholderen er på plass. Mange avtakbare deler gjør den dessuten enkel å rengjøre. Moccamaster NBA/HBG741AO vil gi deg problemfri kaffeglede i mange, mange år.

Fleksibel og stillegående

Moccamaster NBA/HBG741AO har to effektmoduser for varmeplaten, som du kan tilpasse etter hvor mye kaffe det er i kannen. Kaffetrakteren er dessuten stillegående. Du slipper den hvesende lyden man ofte hører fra andre traktere, samtidig som at trakteren også minimerer surklelyder siden den alltid etterlater lite vann i systemet.

Auto-av

KBG 741 AO er utrustet med en auto-av-funksjon, så du aldri trenger å lure på om du slo av trakteren før du dro hjemmefra. Trygt, enkelt og energibesparende.

Godkjent av ECBC

Som alle Moccamasters kaffetraktere er også denne godkjent av ECBC – European Coffee Brewing Centre i Oslo – i kraft av å bruke den riktige tiden og temperaturen som sikrer kaffen din best mulig smak og aroma. Passer perfekt til alle kaffeelskere med høye krav.

Egenskaper av Moccamaster NBA741AO/HBG741AO kaffetrakter

 • Håndlaget i Nederland 
 • 5 + 5 års garanti (produktregistrering på nett)  
 • Godkjent av ECBC (European Coffee Brewing Centre)  
 • Effekt: 1 520 W 
 • Bryggetemperatur: 92–96 °C 
 • 10 kopper på 6 minutter 
 • Holder kaffen varm på optimale 80–85 °C  
 • Skrur seg automatisk av etter 40 minutter
 • Trakteelement i kobber
 • Metalldeksel
 • Glassrør 
 • Filterholderen direkte på kannen 
 • 1x4-filter
Melitta Bella Crema - 2 för 219:-

Plukk og miks – 2 for 219-. Gjelder Melitta Bella Crema-bønner (Crema, Espresso og Intenso)

Melitta Bella Crema - 2 för 219,-

Plukk og miks – 2 for 219,-. Gjelder Melitta Bella Crema-bønner (Crema, Espresso og Intenso)

1007130 Moccamaster Moccamaster NBA742AO / KBG962AO Brushed 1,25 L 59139N Moccamaster NBA/HBG741AO er en håndlaget og individuelt testet kaffetrakter i polert aluminium. Kaffetrakteren brygger 10 kopper på 6 minutter – akkurat passe tid for en utsøkt kaffe. Med rett tid og temperatur får kaffen best mulig smak og aroma – akkurat slik du liker den.  Maskinen er også blant markedets tryggeste. Trakteren er produsert i aluminium og har en flottør som bryter strømmen til bryggeelementet når traktingen er ferdig. Dette forhindrer at maskinen overopphetes. Moccamaster NBA/HBG741AO har en totrinnsbryter for varmeplaten. Dette forhindrer lavere kvalitet på kaffen når man har mindre mengder i kannen. Filterholderen har en funksjon som stopper uønsket drypping, som gjør at kannen kan løftes av mens filterholderen er på plass. Mange avtakbare deler gjør den dessuten enkel å rengjøre. Moccamaster NBA/HBG741AO vil gi deg problemfri kaffeglede i mange, mange år. Fleksibel og stillegående Moccamaster NBA/HBG741AO har to effektmoduser for varmeplaten, som du kan tilpasse etter hvor mye kaffe det er i kannen. Kaffetrakteren er dessuten stillegående. Du slipper den hvesende lyden man ofte hører fra andre traktere, samtidig som at trakteren også minimerer surklelyder siden den alltid etterlater lite vann i systemet. Auto-av KBG 741 AO er utrustet med en auto-av-funksjon, så du aldri trenger å lure på om du slo av trakteren før du dro hjemmefra. Trygt, enkelt og energibesparende. Godkjent av ECBC Som alle Moccamasters kaffetraktere er også denne godkjent av ECBC – European Coffee Brewing Centre i Oslo – i kraft av å bruke den riktige tiden og temperaturen som sikrer kaffen din best mulig smak og aroma. Passer perfekt til alle kaffeelskere med høye krav. Egenskaper av Moccamaster NBA741AO/HBG741AO kaffetrakter Håndlaget i Nederland 5 + 5 års garanti (produktregistrering på nett)  Godkjent av ECBC (European Coffee Brewing Centre)  Effekt: 1 520 W Bryggetemperatur: 92–96 °C 10 kopper på 6 minutter Holder kaffen varm på optimale 80–85 °C  Skrur seg automatisk av etter 40 minutterTrakteelement i kobberMetalldekselGlassrør Filterholderen direkte på kannen 1x4-filter Kaffetrakter 4,7 20 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kaffemaskin og Kaffe
 3. Kaffetrakter