Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kaffetrakter med auto-off og aromavelger

Melitta Look Therm Deluxe

  Art.nr: 233876
 • Auto-off funksjon
 • Dryppstopp
 • Varmeholdingsfunksjon
 • 3-i-1 avkalkningsbeskyttelse

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Melitta Look Therm Deluxe 

Melitta Look Selection gir en utmerket kaffesmak, samtidig som den har et pent design med stilfulle innslag av rustfritt stål. Den er utstyrt med det nye avkalkingsbeskyttelsen 3-i-1. Den har en funksjon for justering av hardheten på vannet og et eget program for aroma slik at du kan lage den perfekte kaffen etter din smak. Med den programmerbare varmeholdsplaten kan du velge om du vil holde kaffen varm i 20, 40 eller 60 minutter. Ønsker du ikke å bruke denne funksjonen har den en automatisk avstenging etter 40 minutter, så du slipper å bekymre deg om du har husket å slå av kaffetrakteren.

AromaSelector - velg kaffe etter smak

Med den patenterte funksjonen Aroma Selector fra Melitta kan du stille inn smaken på din kaffe med kun et eneste knappetrykk - mild eller sterk. Dette for at du skal kunne få din favorittkaffe akkurat som du selv ønsker det. AromaSelector sørger for at du alltid får best smak på enklest mulig måte, uten å behøve og endre mengden vann eller kaffe.3-i-1 avkalkningsbeskyttelseKun om du regelmessig avkalker din kaffemaskin fungerer den garantert perfekt. Melitta Look Selection gir deg en 3-i-1-beskyttelse mot kalkavlagringer med programmerbar vannhardhet, et forkalkningsdisplay og et avkalkningsprogram. 

3-i-1 avkalkningsbeskyttelse

Kun om du regelmessig avkalker din kaffemaskin fungerer den garantert perfekt. Melitta Look Selection gir deg en 3-i-1-beskyttelse mot kalkavlagringer med programmerbar vannhardhet, et forkalkningsdisplay og et avkalkningsprogram.

Se også

(49 stk)
 • Unikt design med to traktere
 • 4 dl reisekopp inkludert
 • Timerfunksjon på 24 t

799,-

Se også

(49 stk)
 • Unikt design med to traktere
 • 4 dl reisekopp inkludert
 • Timerfunksjon på 24 t

799,-

233876 Melitta Melitta Look Therm Deluxe 21266 Melitta Look Therm Deluxe  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Melitta Look Selection gir en utmerket kaffesmak, samtidig som den har et pent design med stilfulle innslag av rustfritt stål. Den er utstyrt med det nye avkalkingsbeskyttelsen 3-i-1. Den har en funksjon for justering av hardheten på vannet og et eget program for aroma slik at du kan lage den perfekte kaffen etter din smak. Med den programmerbare varmeholdsplaten kan du velge om du vil holde kaffen varm i 20, 40 eller 60 minutter. Ønsker du ikke å bruke denne funksjonen har den en automatisk avstenging etter 40 minutter, så du slipper å bekymre deg om du har husket å slå av kaffetrakteren. AromaSelector - velg kaffe etter smak Med den patenterte funksjonen Aroma Selector fra Melitta kan du stille inn smaken på din kaffe med kun et eneste knappetrykk - mild eller sterk. Dette for at du skal kunne få din favorittkaffe akkurat som du selv ønsker det. AromaSelector sørger for at du alltid får best smak på enklest mulig måte, uten å behøve og endre mengden vann eller kaffe.3-i-1 avkalkningsbeskyttelseKun om du regelmessig avkalker din kaffemaskin fungerer den garantert perfekt. Melitta Look Selection gir deg en 3-i-1-beskyttelse mot kalkavlagringer med programmerbar vannhardhet, et forkalkningsdisplay og et avkalkningsprogram.  3-i-1 avkalkningsbeskyttelse Kun om du regelmessig avkalker din kaffemaskin fungerer den garantert perfekt. Melitta Look Selection gir deg en 3-i-1-beskyttelse mot kalkavlagringer med programmerbar vannhardhet, et forkalkningsdisplay og et avkalkningsprogram. Kaffetrakter 3,5 6 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kaffemaskin og Kaffe
 3. Kaffetrakter