Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Funksjonsrik kaffetrakter i rustfritt stål

Melitta AromaFresh

  Art.nr: 248621
 • Integrert kvern og justerbar kaffestyrke
 • Timerfunksjon og LCD-display
 • Transparent vannbeholder (10 kopper)
 • 3-i-1 kalkbeskyttelse
 • Avtakbar bønnebeholder Melitta AromaFresh

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 319,-

Delbetal fra 155,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Melitta AromaFresh er en kaffetrakter som med sin integrerte kvern gir deg nykvernet kaffe, første bud for en god kopp kaffe. Du får blant annet en transparent vannbeholder med vannindikator som gjør det enkelt å fylle på den mengden vann som trengs for inntil 10 kopper. Og takket være at kvernnivået, som kan justeres fra fin- til grovmalt, og kaffestyrken (mild, medium, sterk) kan stilles inn på mange ulike måter, kan du lage utsøkt traktekaffe av nymalte bønner etter din egen smak. Kvernen kan selvfølgelig slås av slik at du også kan lage utsøkt kaffe med ferdigmalt kaffe.

Integrert kvern

AromaFresh har en integrert kvern som garanterer det beste kvernenivået og den beste smaken av utsøkt kaffe med nykvernede bønner. Du kan sette kvernenivået av kaffebønner fra fint til grovt for å justere ekstraheringen.
Smaksintensiteten er også veldig lett å justere slik at du får kaffen akkurat slik du vil ha den. Velg mellom mild, middels og sterk.

Avtakbar bønnebeholder 

Takket være den avtakbare bønnebeholderen og de avtagbare delene (øvre kvernhode), kan Melitta AromaFresh rengjøres enkelt og lettvint. Og den medfølgende rengjøringsbørsten gjør det nå enda enklere.

3-i-1 kalkbeskyttelse

For å sikre at kaffetrakteren fungerer perfekt, ha lang levetid og lage den beste kaffen, er det nødvendig å gjøre en vanlig donasjon. Derfor har AromaFresh kalkbeskyttelse med vannhardhetsinnstillinger, en indikator som viser kalknivået og et praktisk automatisk avkalkingsprogram. En lysdiode viser når avkalkingsprogrammet skal løpe

Timerfunksjon og LCD-display

Timerfunksjonen med LCD-display gir deg en veldig god kaffe. Programmer tiden når kaffemaskinen starter, for eksempel å våkne lukten av nybrygget kaffe om morgenen. Enheten er slått på automatisk på den angitte tiden.
Still inn oppvarmingstiden i henhold til dine personlige behov. Velg mellom 20, 40 eller 60 minutter. Når den programmerte tiden er over, slår Melitta AromaFresh seg automatisk av.

Øvrige funksjoner

 • Svingbar filterholder med dryppstopp
 • Melitta kaffefilter størrelse 1x4
 • Automatisk avstengning
 • 10 kopper
 • 1 000 W
248621 248621 Melitta Melitta AromaFresh 21731 Melitta AromaFresh er en kaffetrakter som med sin integrerte kvern gir deg nykvernet kaffe, første bud for en god kopp kaffe. Du får blant annet en transparent vannbeholder med vannindikator som gjør det enkelt å fylle på den mengden vann som trengs for inntil 10 kopper. Og takket være at kvernnivået, som kan justeres fra fin- til grovmalt, og kaffestyrken (mild, medium, sterk) kan stilles inn på mange ulike måter, kan du lage utsøkt traktekaffe av nymalte bønner etter din egen smak. Kvernen kan selvfølgelig slås av slik at du også kan lage utsøkt kaffe med ferdigmalt kaffe. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Integrert kvern AromaFresh har en integrert kvern som garanterer det beste kvernenivået og den beste smaken av utsøkt kaffe med nykvernede bønner. Du kan sette kvernenivået av kaffebønner fra fint til grovt for å justere ekstraheringen.Smaksintensiteten er også veldig lett å justere slik at du får kaffen akkurat slik du vil ha den. Velg mellom mild, middels og sterk. Avtakbar bønnebeholder  Takket være den avtakbare bønnebeholderen og de avtagbare delene (øvre kvernhode), kan Melitta AromaFresh rengjøres enkelt og lettvint. Og den medfølgende rengjøringsbørsten gjør det nå enda enklere. 3-i-1 kalkbeskyttelse For å sikre at kaffetrakteren fungerer perfekt, ha lang levetid og lage den beste kaffen, er det nødvendig å gjøre en vanlig donasjon. Derfor har AromaFresh kalkbeskyttelse med vannhardhetsinnstillinger, en indikator som viser kalknivået og et praktisk automatisk avkalkingsprogram. En lysdiode viser når avkalkingsprogrammet skal løpe Timerfunksjon og LCD-display Timerfunksjonen med LCD-display gir deg en veldig god kaffe. Programmer tiden når kaffemaskinen starter, for eksempel å våkne lukten av nybrygget kaffe om morgenen. Enheten er slått på automatisk på den angitte tiden.Still inn oppvarmingstiden i henhold til dine personlige behov. Velg mellom 20, 40 eller 60 minutter. Når den programmerte tiden er over, slår Melitta AromaFresh seg automatisk av. Øvrige funksjoner Svingbar filterholder med dryppstoppMelitta kaffefilter størrelse 1x4Automatisk avstengning10 kopper1 000 W Kaffetrakter 4,2 25 1319 NOK 1319 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kaffemaskin og Kaffe
 3. Kaffetrakter