Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Kaffetrakter for deg som er på farta

Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer

  Art.nr: 1003349
 • Unikt design med to traktere
 • 4 dl reisekopp inkludert
 • Timerfunksjon på 24 t
 • Antidryppsystem

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer kan sies å ha revolusjonert måten kaffe traktes på – i alle fall for deg som er på farten. Allerede ved første øyekast ser du at dette er en kaffetrakter utenom det vanlige. Ikke nok med at den har en vanlig kanne for 12 kopper kaffe, men den har til og med en separat trakter for den inkluderte termokoppen. Du kan altså velge å sette på kaffen for samboeren som har hjemmekontor i tillegg til å trakte deg en kaffe to-go rett i termokoppen.

I esken finner du to forskjellige kaffefiltre. Det store bruker du hvis du skal trakte kaffe i den tradisjonelle kafekolben. Det lille filteret har to formål; det fungerer både som en skje til kaffepulveret og som kaffefilter når du trakter i termokoppen. Enklere blir det ikke! Begge filtrene kan brukes om og om igjen og kan vaskes i oppvaskmaskin. Miljøvennlig og smart!

Egenskaper for 12-koppstrakteren

 • 24-timers timer
 • 2 funksjoner: Velg mellom vanlig og ekstra kraftig kaffe
 • Antidryppsystemet setter trakteren på pause under servering
 • Gold Tone-filter er inkludert
 • Om du ikke slår av maskinen, skrur den seg automatisk av etter 40 minutter
 • Alle løse deler tåler å vaskes i oppvaskmaskinen

Egenskaper for énkoppstrakteren

 • 4 dl termokopp i rustfritt stål er inkludert
 • Lag inntil 4 dl i reisekoppen, eller så kan du lett justere den for en vanlig kaffekopp
 • 24-timers timer med automatisk avstenging
 • The Scoop™: Den unike filterskjeen måler opp riktig mengde og fungerer som kaffefilter
 • Alle løse deler tåler å vaskes i oppvaskmaskinen

Hamilton Beach - Markedsledende i USA

Hamilton Beach® har produsert kjøkkenprodukter av høy kvalitet til både hjemmet og kommersiell bruk i over 100 år. Disse holdbare produktene og smarte løsningene, som forenkler arbeidet på kjøkkenet, har gjort Hamilton Beach® til markedsledende produsent av elektriske kjøkkenapparater i USA. Ved hjelp av Good Thinking® gjør Hamilton Beach® hverdagen litt enklere, mer kreativ og velsmakende.

1003349 1003349 Hamilton Beach Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer 49980-SC Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer kan sies å ha revolusjonert måten kaffe traktes på – i alle fall for deg som er på farten. Allerede ved første øyekast ser du at dette er en kaffetrakter utenom det vanlige. Ikke nok med at den har en vanlig kanne for 12 kopper kaffe, men den har til og med en separat trakter for den inkluderte termokoppen. Du kan altså velge å sette på kaffen for samboeren som har hjemmekontor i tillegg til å trakte deg en kaffe to-go rett i termokoppen.I esken finner du to forskjellige kaffefiltre. Det store bruker du hvis du skal trakte kaffe i den tradisjonelle kafekolben. Det lille filteret har to formål; det fungerer både som en skje til kaffepulveret og som kaffefilter når du trakter i termokoppen. Enklere blir det ikke! Begge filtrene kan brukes om og om igjen og kan vaskes i oppvaskmaskin. Miljøvennlig og smart! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper for 12-koppstrakteren 24-timers timer2 funksjoner: Velg mellom vanlig og ekstra kraftig kaffeAntidryppsystemet setter trakteren på pause under serveringGold Tone-filter er inkludertOm du ikke slår av maskinen, skrur den seg automatisk av etter 40 minutterAlle løse deler tåler å vaskes i oppvaskmaskinen Egenskaper for énkoppstrakteren 4 dl termokopp i rustfritt stål er inkludertLag inntil 4 dl i reisekoppen, eller så kan du lett justere den for en vanlig kaffekopp24-timers timer med automatisk avstengingThe Scoop™: Den unike filterskjeen måler opp riktig mengde og fungerer som kaffefilterAlle løse deler tåler å vaskes i oppvaskmaskinen Hamilton Beach - Markedsledende i USA Hamilton Beach® har produsert kjøkkenprodukter av høy kvalitet til både hjemmet og kommersiell bruk i over 100 år. Disse holdbare produktene og smarte løsningene, som forenkler arbeidet på kjøkkenet, har gjort Hamilton Beach® til markedsledende produsent av elektriske kjøkkenapparater i USA. Ved hjelp av Good Thinking® gjør Hamilton Beach® hverdagen litt enklere, mer kreativ og velsmakende. Kaffetrakter 3,9 61 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Hjem og fritid
 2. Kaffemaskin og Kaffe
 3. Kaffetrakter