Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Brukervennlig kaffetrakter med timer og LCD-display

Andersson CEM 2.4

  Art.nr: 203308
  • Vanntank: 1,5 liter
  • Kapasitet: 12–14 kopper
  • Holder kaffen varm
  • LCD-display
  • Timer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson CEM 2.4 er en rimelig kaffetrakter med timerfunksjon, som gir deg nytraktet kaffe på morgenen. Med sitt lekre design i rustfritt stål gir kaffetrakteren en solid og luksuriøs følelse som vil passe inn i ethvert kjøkken.

Andersson CEM 2.4

Andersson CEM 2.4 er din beste venn på morgenen. Med sin 24 timers timer kan du ha nykokt kaffe klart på morgenkvisten. I tillegg har kaffetrakteren dryppstopp, som er veldig praktisk.

Holder kaffen varm

Når Andersson CEM 2.4 har brygget kaffen klar så slår den automatisk over i en funksjon som holder kaffen varm, slik at du slipper å være redd for kald kaffe i kopp 2 og 3.

24 timers timer

Kaffetrakteren er utrustet med en timer som du kan stille inntil 24 timer før du vil at kaffen skal være klar. Dette resulterer i at du kan ha kaffen klar hver morgen når du står opp eller at kaffen er klar når du kommer hjem.

LCD-display

CEM 2.4 har et LCD-display som viser klokken når kaffetrakteren ikke er i bruk, samt gir deg informasjon med henhold til timeren.

Avtagbar filterholder

Kaffetrakteren bruker 1x4 standard filter. Filterholderen er avtagbar for enkel tømming av filteret og en enkel rengjøring av filterholderen.

Kapasitet

Vanntanken rommer 1,5 liter som gir ca. 14 små kopper eller 12 store. Både vanntanken og glasskannen er merket med mål slik at du enkelt får riktig mengde vann.

203308 Andersson Andersson CEM 2.4 CEM 2.4 Andersson CEM 2.4 er en rimelig kaffetrakter med timerfunksjon, som gir deg nytraktet kaffe på morgenen. Med sitt lekre design i rustfritt stål gir kaffetrakteren en solid og luksuriøs følelse som vil passe inn i ethvert kjøkken.Andersson CEM 2.4Andersson CEM 2.4 er din beste venn på morgenen. Med sin 24 timers timer kan du ha nykokt kaffe klart på morgenkvisten. I tillegg har kaffetrakteren dryppstopp, som er veldig praktisk.Holder kaffen varmNår Andersson CEM 2.4 har brygget kaffen klar så slår den automatisk over i en funksjon som holder kaffen varm, slik at du slipper å være redd for kald kaffe i kopp 2 og 3.24 timers timerKaffetrakteren er utrustet med en timer som du kan stille inntil 24 timer før du vil at kaffen skal være klar. Dette resulterer i at du kan ha kaffen klar hver morgen når du står opp eller at kaffen er klar når du kommer hjem.LCD-displayCEM 2.4 har et LCD-display som viser klokken når kaffetrakteren ikke er i bruk, samt gir deg informasjon med henhold til timeren.Avtagbar filterholderKaffetrakteren bruker 1x4 standard filter. Filterholderen er avtagbar for enkel tømming av filteret og en enkel rengjøring av filterholderen.KapasitetVanntanken rommer 1,5 liter som gir ca. 14 små kopper eller 12 store. Både vanntanken og glasskannen er merket med mål slik at du enkelt får riktig mengde vann. Kaffetrakter 3,6 36 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffetrakter