Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Pålitelig kaffekvern med ulike malingsgrader

Wilfa WSCG-2

  Art.nr: 202352
  • Grov- og finmaling
  • Kapasitet på 250 g
  • Skjult ledningsoppbevaring
  • Justerbar malningsgrad

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Wilfa WSCG-2

Nykvernede bønner er første bud for en god kopp kaffe. Wilfa WSCG-2 kaffekvern lar deg velge mellom grovere malt kaffe til kokekaffe, middels til traktekaffe eller Aeropress eller finmalt. Beholderen har en kapasitet på 250 gram bønner. Kvernen tar ikke mye plass under oppbevaring, takket være den skjulte ledningsoppbevaringen. 

Dette er en avansert kaffekvern som gir deg mulighet til å tilpasse kvernegrad etter dine egne behov. Enten du skal male bønner til en espresso, til presskannekaffe, filterkaffe eller Aeropress så tilfredsstiller denne kvernen dine behov.

Kaffekvernen er utstyrt med en elektronisk timer som kontrollere kaffemengden og sørger for riktig mengde kaffe hver gang. 

H x B x D: 285 x 132 x 170 mm

Wilfa WSCG-2 har blitt tildelt "Gullbønnen" og er godkjent av European Coffee Brewing Centre, og er kjent som en klassiker blant kaffeelskere.

Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!

Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!

Se vårt store utvalg av kaffe og kapsler
202352 202352 Wilfa Wilfa WSCG-2 605768 Wilfa WSCG-2Nykvernede bønner er første bud for en god kopp kaffe. Wilfa WSCG-2 kaffekvern lar deg velge mellom grovere malt kaffe til kokekaffe, middels til traktekaffe eller Aeropress eller finmalt. Beholderen har en kapasitet på 250 gram bønner. Kvernen tar ikke mye plass under oppbevaring, takket være den skjulte ledningsoppbevaringen. Dette er en avansert kaffekvern som gir deg mulighet til å tilpasse kvernegrad etter dine egne behov. Enten du skal male bønner til en espresso, til presskannekaffe, filterkaffe eller Aeropress så tilfredsstiller denne kvernen dine behov.Kaffekvernen er utstyrt med en elektronisk timer som kontrollere kaffemengden og sørger for riktig mengde kaffe hver gang. H x B x D: 285 x 132 x 170 mmWilfa WSCG-2 har blitt tildelt "Gullbønnen" og er godkjent av European Coffee Brewing Centre, og er kjent som en klassiker blant kaffeelskere. Kaffekvern 4,5 60 759 NOK 759 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffekvern