Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trinnløs kaffekvern med stilrent design

Wilfa CGWS-130B

  Art.nr: 1013612
  • 130 W motor med overbelastningsvern
  • Anbefalt av Tek.no
  • Godkjent av ECBC
  • 0–30 sek timer
  • 250 g kapasitet

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Svart Aroma CGWS-130B fra norske Wilfa er kaffekvernen for deg som vil ta smaksopplevelsen til et nytt nivå. Kvernas høye kvalitet og praktiske design har ifølge Tek.no gjort den uslåelig på valuta for pengene for aller de fleste av oss. Wilfa Svart Aroma er optimal til en rekke typer kaffe og sørger for at hver dråpe kaffe inneholder maksimal mengde aroma fra favorittbønnene dine. Du vil aldri lengte etter ferdigmalt kaffe igjen.

Wilfa Svart Aroma er en kvalitetskvern anbefalt av Tek.no.

Varmt anbefalt av Tek.no

I en test utført i oktober 2019 ble Wilfa CGWS-130B anbefalt med en score på 8,5 av 10. Testpanelet fremhever at kverna er lynrask, svært god på filtermaling, har god byggekvalitet og stilig design, og konkluderer med følgende: «Om filterkaffe og grovere er din ting er det ingen som slår Wilfa Svart Aroma på kvalitet og valuta for pengene.» Du kan lese hele testen hos Tek.no.

Få mest mulig ut av bønnene dine

Wilfa Svart Aroma er ideell for deg som foretrekker kokekaffe, filterkaffe, presskaffe, mokka og aeropress. Kverna er utstyrt med en ny og forbedret motor med lavere hastighet, som genererer mindre varme og bevarer kaffens aroma bedre. Beholderne er laget av gjennomsiktig, antistatisk plast med UV-filter, som beskytter kaffen mot sollys.

Kverningsgraden justeres trinnløst ved å skru på bønnebeholderen. Kverna aktiveres og stoppes ved å trykke på knappen, men kan også stoppe automatisk etter angitt tid ved bruk av timeren. Timeren kan stilles inn på 0–30 sekunder.

Wilfa Svart Aroma CGWS-130B er en kaffekvern av høy kvalitet.

Praktisk design

Wilfa Svart Aroma er ikke en kvern man forviser til kjøkkenskapet. Det elegante, stilrene designet gjør at CGWS-130B finner sin naturlige plass på benken, hvor den er lett tilgjengelig for daglig kaffekunst. For et ekstra rent inntrykk kan ledningen skjules inni selve enheten når den ikke er i bruk.

Under panseret er Wilfa Svart Aroma utstyrt med fintannede kvernehoder av høy kvalitet. De sørger for rask innmating og maling av hver bønne, og gir deg et alltid et fantastisk resultat. Den kraftige motoren på 130 W har et overbelastningsvern som gjør den trygg i bruk, og kverna vil ikke starte før kaffebeholderen er på plass.

Wilfa Svart Aroma har UV-beskyttede beholdere for smakens skyld.

Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!

Hele 5 års garanti på Wilfa-produkter

Samtlige produkter fra norske Wilfa er bygd for å vare. Faktisk er du sikret hele fem års produsentgaranti hver gang du velger Wilfa. Gjør et trygt kjøp og pryd hjemmet ditt med et apparat du kan stole på!

1013612 1013612 Wilfa Wilfa CGWS-130B 605771 Svart Aroma CGWS-130B fra norske Wilfa er kaffekvernen for deg som vil ta smaksopplevelsen til et nytt nivå. Kvernas høye kvalitet og praktiske design har ifølge Tek.no gjort den uslåelig på valuta for pengene for aller de fleste av oss. Wilfa Svart Aroma er optimal til en rekke typer kaffe og sørger for at hver dråpe kaffe inneholder maksimal mengde aroma fra favorittbønnene dine. Du vil aldri lengte etter ferdigmalt kaffe igjen.Varmt anbefalt av Tek.noI en test utført i oktober 2019 ble Wilfa CGWS-130B anbefalt med en score på 8,5 av 10. Testpanelet fremhever at kverna er lynrask, svært god på filtermaling, har god byggekvalitet og stilig design, og konkluderer med følgende: «Om filterkaffe og grovere er din ting er det ingen som slår Wilfa Svart Aroma på kvalitet og valuta for pengene.» Du kan lese hele testen hos Tek.no.Få mest mulig ut av bønnene dineWilfa Svart Aroma er ideell for deg som foretrekker kokekaffe, filterkaffe, presskaffe, mokka og aeropress. Kverna er utstyrt med en ny og forbedret motor med lavere hastighet, som genererer mindre varme og bevarer kaffens aroma bedre. Beholderne er laget av gjennomsiktig, antistatisk plast med UV-filter, som beskytter kaffen mot sollys.Kverningsgraden justeres trinnløst ved å skru på bønnebeholderen. Kverna aktiveres og stoppes ved å trykke på knappen, men kan også stoppe automatisk etter angitt tid ved bruk av timeren. Timeren kan stilles inn på 0–30 sekunder.Praktisk designWilfa Svart Aroma er ikke en kvern man forviser til kjøkkenskapet. Det elegante, stilrene designet gjør at CGWS-130B finner sin naturlige plass på benken, hvor den er lett tilgjengelig for daglig kaffekunst. For et ekstra rent inntrykk kan ledningen skjules inni selve enheten når den ikke er i bruk.Under panseret er Wilfa Svart Aroma utstyrt med fintannede kvernehoder av høy kvalitet. De sørger for rask innmating og maling av hver bønne, og gir deg et alltid et fantastisk resultat. Den kraftige motoren på 130 W har et overbelastningsvern som gjør den trygg i bruk, og kverna vil ikke starte før kaffebeholderen er på plass. Kaffekvern 5 1 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffekvern