Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Zoegas Mollbergs kaffekapsel

Dolce Gusto Zoegas Mollbergs

  Art.nr: 177784
  • 16 kapsler
  • Rik og elegant
  • Passer alle Dolce Gusto kapselmaskiner

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Zoegas Mollbergs blanding

Med kombinasjonen av en usedvanlig høy andel Arabicabønner fra Kenyas høyland og en forsiktig mørk røsting får ZOÉGAS MOLLBERGS sin egen spesielle karakter. En fyldig og rik kaffe med en en klar tone av solbær, nyanser av karamell og en lang søt ettersmak. En elegant kaffe, verdsatt av smakskjennere over hele landet. 

177784 177784 Dolce Gusto Dolce Gusto Zoegas Mollbergs 600264 Zoegas Mollbergs blanding Med kombinasjonen av en usedvanlig høy andel Arabicabønner fra Kenyas høyland og en forsiktig mørk røsting får ZOÉGAS MOLLBERGS sin egen spesielle karakter. En fyldig og rik kaffe med en en klar tone av solbær, nyanser av karamell og en lang søt ettersmak. En elegant kaffe, verdsatt av smakskjennere over hele landet.  Kaffekapsler 4,5 4 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffekapsler