Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mediumbrent filtermalt kaffe med mild og aromatisk smak

Professional Collection Ground Coffee Prestige 500 g

  Art.nr: 1007356
  • 500 gram
  • Mediumbrent
  • Passer til både filterkaffe og kaffeautomater
  • Filtermalt
  • Rainforest Alliance sertifiserte bønner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Nyt en mild og aromatisk mediumbrent filterkaffe fra Black Coffee Roasters Prestige. Kaffen er sammensatt av Rainforest Alliance hvilket gir sertifiserte bønner av høy kvalitet. Denne kaffen byr deg på en kopp med intensiv smak av blandede frukter og toner av ristede mandler. Kaffen går fint til både filterkaffe og kaffeautomater.

Bønner fra Brasil

Denne blandingen er hovedsaklig sammensatt av bønner dyrket i Brasil hvilket er det største kaffeproduserende landet i verden.

Sertifisert av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å forbedre deres levekår og helse i de lokalsamfunn hvor de opererer. Kaffe med Rainforest Alliance-merking granskes og sertifiseres med høye krav med hensyn til miljø samt sosiale og økonomiske faktorer. Rainforest Alliance-merkingen garanterer også en god levestandard og bra arbeidsvilkår for de ansatte, at ingen kjønnsdiskriminering foregår og tilgang til utdanning for barna til kaffebøndene i lokalsamfunnene.

Film fra Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility

BKI Kaffe og High Mountain Micro Roastery støtter kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Prosjektet har betydd at Cruz Grande har vært i stand til å bygge en vannmøllefabrikk med den nødvendige teknologien.

1007356 1007356 Professional Collection Professional Collection Ground Coffee Prestige 500 g 7300009014392 Nyt en mild og aromatisk mediumbrent filterkaffe fra Black Coffee Roasters Prestige. Kaffen er sammensatt av Rainforest Alliance hvilket gir sertifiserte bønner av høy kvalitet. Denne kaffen byr deg på en kopp med intensiv smak av blandede frukter og toner av ristede mandler. Kaffen går fint til både filterkaffe og kaffeautomater. Bønner fra Brasil Denne blandingen er hovedsaklig sammensatt av bønner dyrket i Brasil hvilket er det største kaffeproduserende landet i verden. Sertifisert av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å forbedre deres levekår og helse i de lokalsamfunn hvor de opererer. Kaffe med Rainforest Alliance-merking granskes og sertifiseres med høye krav med hensyn til miljø samt sosiale og økonomiske faktorer. Rainforest Alliance-merkingen garanterer også en god levestandard og bra arbeidsvilkår for de ansatte, at ingen kjønnsdiskriminering foregår og tilgang til utdanning for barna til kaffebøndene i lokalsamfunnene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Film fra Huehuetenango, Guatemala Corporate Social Responsibility BKI Kaffe og High Mountain Micro Roastery støtter kaffekooperativet i Guatemala "Cooperative Cruz Grande". Prosjektet har betydd at Cruz Grande har vært i stand til å bygge en vannmøllefabrikk med den nødvendige teknologien. Kaffe og Kaffebønner 5 2 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffe og Kaffebønner