Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mellomristede kaffebønner med godt balansert smak

Coffee beans Amazonas 1kg

  Art.nr: 1004796
 • Mellomristede, hele kaffebønner
 • Rainforest Alliance-sertifiserte bønner
 • 1 kg

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Disse Rainforest Alliance-sertifiserte kaffebønnene fra Amazonas gir en smak av behagelig fylde og lett syrlighet. Med et hint av melkesjokolade, honning og lettristede mandler får du en deilig kopp kaffe med herlig ettersmak.

Dyrket i Amazonas

Denne blandingen er i hovedsak satt sammen av bønner som er dyrket i Colombia og Brasil, to velkjente kaffeproduserende land i Amazonasområdet.

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å kunne bedre deres livskvalitet og helse. Kaffe med Rainforest Alliance-merkingen granskes og sertifiseres ut i fra høye krav om hensyn til miljø og også sosiale og økonomiske faktorer. Denne sertifiseringen garanterer god levestandard og gode arbeidsvilkår for arbeiderne, uten forekomst av kjønnsdiskriminering samt rett til utdanning for kaffedyrkernes barn.

Se også

(8 stk)
 • 1000 g
 • Brenningsgrad: 3
 • Krydret smak

139,-

Se også

(8 stk)
 • 1000 g
 • Brenningsgrad: 3
 • Krydret smak

139,-

1004796 Professional Collection Coffee beans Amazonas 1kg 7300009014392 Disse Rainforest Alliance-sertifiserte kaffebønnene fra Amazonas gir en smak av behagelig fylde og lett syrlighet. Med et hint av melkesjokolade, honning og lettristede mandler får du en deilig kopp kaffe med herlig ettersmak. Dyrket i Amazonas Denne blandingen er i hovedsak satt sammen av bønner som er dyrket i Colombia og Brasil, to velkjente kaffeproduserende land i Amazonasområdet. Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å kunne bedre deres livskvalitet og helse. Kaffe med Rainforest Alliance-merkingen granskes og sertifiseres ut i fra høye krav om hensyn til miljø og også sosiale og økonomiske faktorer. Denne sertifiseringen garanterer god levestandard og gode arbeidsvilkår for arbeiderne, uten forekomst av kjønnsdiskriminering samt rett til utdanning for kaffedyrkernes barn. Kaffe & Kaffebønner 4,8 3 129 NOK 129 NewCondition InStock
 1. Hjem & Fritid
 2. Kaffemaskin & Kaffe
 3. Kaffe & Kaffebønner