Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bellacrema Intenso med intens smak og sterk aroma

Melitta Coffee Bella Crema Intenso

  Art.nr: 1010940
  • 100% Arabica bønner
  • Intens og sterk smak
  • Styrke 4 av 5
  • Sertifisert av Rainforest Alliance

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Melitta BellaCrema Intenso kaffebønner har intens smak og sterk aroma, perfekt til café crema. 100% Arabica-bønner er sterkt stekt for en innbydende, sterk aroma. Ideell for tilberedning med helautomatiske kaffemaskiner eller etter finmalt kaffe i kaffekvernen til French Press eller for manuell brygging.

Sertifisert av Rainforest Alliance

Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å forbedre deres levekår og helse i de samfunnene de opererer i. Kaffe med Rainforest Alliance-merking granskes og sertifiseres kun med høye krav med hensyn til miljø i tillegg til sosiale og økonomiske faktorer. Rainforest Alliance-merkingen garanterer også gode levestandarder og arbeidsvilkår for arbeiderne, at ingen kjønnsdiskriminering foregår i tillegg til utdanningsmuligheter for barna i samfunnet til kaffebøndene. 

1010940 1010940 Melitta Melitta Coffee Bella Crema Intenso 974 Melitta BellaCrema Intenso kaffebønner har intens smak og sterk aroma, perfekt til café crema. 100% Arabica-bønner er sterkt stekt for en innbydende, sterk aroma. Ideell for tilberedning med helautomatiske kaffemaskiner eller etter finmalt kaffe i kaffekvernen til French Press eller for manuell brygging. Sertifisert av Rainforest Alliance Rainforest Alliance samarbeider med kaffebønder for å forbedre deres levekår og helse i de samfunnene de opererer i. Kaffe med Rainforest Alliance-merking granskes og sertifiseres kun med høye krav med hensyn til miljø i tillegg til sosiale og økonomiske faktorer. Rainforest Alliance-merkingen garanterer også gode levestandarder og arbeidsvilkår for arbeiderne, at ingen kjønnsdiskriminering foregår i tillegg til utdanningsmuligheter for barna i samfunnet til kaffebøndene.  Kaffe og Kaffebønner 5 3 139 NOK 139 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Kaffe og Kaffebønner