Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Et ypperlig valg for espressoelskeren

Delonghi ECAM 21.117.B

  Art.nr: 217038
  • Enkelt og elegant kontrollpanel
  • Avtakbar brett med nivåindikator
  • Standbyfunksjon
  • Automatisk av-funksjon
  • Stillegående

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 349,-

Delbetal fra 324,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser så er Magnifica S en modell du bør kikke nærmere på. Magnifica S er en espressomaskin med et enkelt og funksjonelt kontrollpanel som lar deg justere kaffens intensitet og smak. Den smarte automatiske avstengingsfunksjonen gjør at maskinen skrur seg automatisk av. Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking pluss energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr. 

Kontrollpanel i nytt design

Med det nye kontrollpanelet er det lettere enn noensinne å lage seg en kopp god kaffe, og du kan enkelt finjustere kaffens intensitet ved å rotere på hjulet som er plassert midt på panelet. Med ett eneste trykk kan du også justere mengden kaffe som brygges etter størrelsen på koppen du har valgt deg.

Nytt cappuccinosystem

Magnifica S kommer med et helt nytt cappuccinosystem. Ved hjelp av riktig trykk og gloheit vanndamp blir rund og kraftig espresso og fløyelsmyk steamet melk kjapt til en perfekt cappuccino.  

Automatisk avstenging

De aller fleste har en eller annen gang glemt å skru av kaffemaskinen. Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen seg automatisk av på egenhånd.

Rask, stillegående og effektiv

Magnifica S er en av de mest stillegående espressomaskinene på markedet samtidig som den jobber meget effektivt og raskt.

Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på.

217038 217038 Delonghi Delonghi ECAM 21.117.B 0132213085 Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser så er Magnifica S en modell du bør kikke nærmere på. Magnifica S er en espressomaskin med et enkelt og funksjonelt kontrollpanel som lar deg justere kaffens intensitet og smak. Den smarte automatiske avstengingsfunksjonen gjør at maskinen skrur seg automatisk av. Standby-funksjon, automatisk program for skylling og avkalking pluss energisparing er bare noen av de mange funksjonene som Magnifica S tilbyr.  Kontrollpanel i nytt design Med det nye kontrollpanelet er det lettere enn noensinne å lage seg en kopp god kaffe, og du kan enkelt finjustere kaffens intensitet ved å rotere på hjulet som er plassert midt på panelet. Med ett eneste trykk kan du også justere mengden kaffe som brygges etter størrelsen på koppen du har valgt deg. Nytt cappuccinosystem Magnifica S kommer med et helt nytt cappuccinosystem. Ved hjelp av riktig trykk og gloheit vanndamp blir rund og kraftig espresso og fløyelsmyk steamet melk kjapt til en perfekt cappuccino.   Automatisk avstenging De aller fleste har en eller annen gang glemt å skru av kaffemaskinen. Med den smarte automatiske avstengingsfunksjonen skrur maskinen seg automatisk av på egenhånd. Rask, stillegående og effektiv Magnifica S er en av de mest stillegående espressomaskinene på markedet samtidig som den jobber meget effektivt og raskt. Er du på utkikk etter en espressomaskin i moderne design med en mengde funksjoner og finesser er Magnifica S modellen du bør kikke nærmere på. Espressomaskiner 4,6 125 3349 NOK 3349 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Kaffemaskin og Kaffe
  3. Espressomaskiner