Vann hagen med mobiltelefonen

Gardena Smart kit G,W

  Art.nr: 241938
  • Del av Gardenas smarte vanningssystem
  • Styr hagen fra mobiltelefonen
  • Vann blomstene når du er bortreist
  • Gratis mobilapp

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vil du heller gjøre morsommere ting i hagen enn å vanne blomstene? Gardena Smart System er ett system for smart og automatisk vanning av hagen som du ordner via mobiltelefonen. Dette settet inneholder en kontrollenhet for vannkranen og en gateway enhet som gjør at du kan styre vannkranen via en applikasjon på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Gardena Smart System lar deg vanne blomstene selv når du er på jobben eller på ferie sånn at du alltid kommer hjem til en frisk, grønn og velstelt hage.

Filmen over illustrerer hele Gardena Smart System. Dette settet inneholder vannkontroll og gateway. Sensor og robotgressklipper er ikke inkludert.

Styr vanningen i hagen fra mobiltelefonen

Gardena Smart System er en smart måte å styre vanningen i hagen på med bare noen enkle trykk på mobilen. Perfekt om du ikke har "grønne fingre" eller bare vil bruke tiden på morsommere ting enn å vanne blomstene.

Smart Water Control 

Vannkontrollen er en liten datamaskin som kobles fysisk til vannkranen i hagen din og trådløst til hjemmenettverket ditt med WiFi. Via mobiltelefonen kan du fjernstyre vannkranen i hagen og dermed også vanningen av gresset eller blomstene. Smart Water Control kan også styres manuelt med den store knappen på forsiden.

Gateway

Gardena Smart Gateway er hjernen i hele systemet. Gateway kobles til din router med en nettverkskabel og kommuniserer med både sensoren og vannkontrollen.

Via den tilhørende mobilappen Gardena Smart System kan du se status og styre systemet med din smarttelefon eller nettbrett - hvor hen i verden du befinner deg. Med bare noen få tastetrykk på mobiltelefonen kan du sørge for at dine planter og blomster får akkurat det vannet de behøver.

Gardena Smart System for hele hagen

Gardena Smart System gjør at du kan ha full kontroll på hagen din uansett om du sitter på verandaen, på jobben eller i en solseng på andre siden av kontinentet. Få statusoppdateringer gjennom et tastetrykk, og styr enkelt vanningen og gressklippingen hvor du enn befinner deg. Du kan alltid være sikker på at hagen har blitt tatt hånd om mens du har vært bortreist. 

Kompletter gjerne kjøpet med Gardena Smart Sensor og Sileno robotgressklipper som gir deg sanntidsoppdateringer om hagen din og ordner gressklippingen for deg også, sånn at du kan nyte solen og hagen istedenfor å måtte arbeide med den.

Gardena Smart System krever router og tilgang på Internettilkobling, smarttelefon eller nettbrett.

241938 Gardena Gardena Smart kit G,W 19103-20 Vil du heller gjøre morsommere ting i hagen enn å vanne blomstene? Gardena Smart System er ett system for smart og automatisk vanning av hagen som du ordner via mobiltelefonen. Dette settet inneholder en kontrollenhet for vannkranen og en gateway enhet som gjør at du kan styre vannkranen via en applikasjon på smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Gardena Smart System lar deg vanne blomstene selv når du er på jobben eller på ferie sånn at du alltid kommer hjem til en frisk, grønn og velstelt hage. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Filmen over illustrerer hele Gardena Smart System. Dette settet inneholder vannkontroll og gateway. Sensor og robotgressklipper er ikke inkludert. Styr vanningen i hagen fra mobiltelefonen Gardena Smart System er en smart måte å styre vanningen i hagen på med bare noen enkle trykk på mobilen. Perfekt om du ikke har "grønne fingre" eller bare vil bruke tiden på morsommere ting enn å vanne blomstene. Smart Water Control  Vannkontrollen er en liten datamaskin som kobles fysisk til vannkranen i hagen din og trådløst til hjemmenettverket ditt med WiFi. Via mobiltelefonen kan du fjernstyre vannkranen i hagen og dermed også vanningen av gresset eller blomstene. Smart Water Control kan også styres manuelt med den store knappen på forsiden. Gateway Gardena Smart Gateway er hjernen i hele systemet. Gateway kobles til din router med en nettverkskabel og kommuniserer med både sensoren og vannkontrollen. Via den tilhørende mobilappen Gardena Smart System kan du se status og styre systemet med din smarttelefon eller nettbrett - hvor hen i verden du befinner deg. Med bare noen få tastetrykk på mobiltelefonen kan du sørge for at dine planter og blomster får akkurat det vannet de behøver. Gardena Smart System for hele hagen Gardena Smart System gjør at du kan ha full kontroll på hagen din uansett om du sitter på verandaen, på jobben eller i en solseng på andre siden av kontinentet. Få statusoppdateringer gjennom et tastetrykk, og styr enkelt vanningen og gressklippingen hvor du enn befinner deg. Du kan alltid være sikker på at hagen har blitt tatt hånd om mens du har vært bortreist. Kompletter gjerne kjøpet med Gardena Smart Sensor og Sileno robotgressklipper som gir deg sanntidsoppdateringer om hagen din og ordner gressklippingen for deg også, sånn at du kan nyte solen og hagen istedenfor å måtte arbeide med den. Gardena Smart System krever router og tilgang på Internettilkobling, smarttelefon eller nettbrett. Vanning hage 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Hage
  3. Vanning hage