Komplett sett for Gardenas smarte vanningssystem

Gardena Smart kit G,S,W

  Art.nr: 241936
  • Smart sensor, vannkontroll og gateway
  • Styr hagen fra mobiltelefonen
  • Vann blomstene når du er bortreist
  • Få sanntidsoppdateringer om hagen
  • Gratis mobilapp

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Styr vanningen av blomster og vekster i hagen fra mobiltelefonen med Gardenas Smart System for vanning i hagen. Dette settet inneholder en sensor og en vannkontroll som kobles til ditt hjemmenettverk via en gateway sånn at du kan styre vannkranen med mobilen. Len deg tilbake og nyt hagen din istedet for å bare jobbe med den, med Gardenas smarte vanningssystem.

Styr vanningen i hagen fra mobiltelefonen

Gardena Smart System er en smart måte å styre vanningen i hagen på med bare noen enkle trykk på mobilen. Perfekt om du ikke har "grønne fingre" eller bare vil bruke tiden på morsommere ting enn å vanne blomstene. Systemet består av tre deler:

Smart Sensor

Gardena Smart Sensor plasseres i hagen din, for eksempel i blomsterbedet, og måler fuktigheten i jorden, lysstyrke og temperaturen på omgivelsene. Informasjonen sendes videre til mobiltelefonen din via WiFi som gjør at du når som helst kan få vite hvordan blomstene dine har det, i sanntid.

Smart Water Control 

Vannkontrollen er en liten datamaskin som kobles fysisk til vannkranen i hagen din og trådløst til hjemmenettverket ditt med WiFi. Via mobiltelefonen kan du fjernstyre vannkranen i hagen og dermed også vanningen av gresset eller blomstene. Smart Water Control kan også styres manuelt med den store knappen på forsiden.

Gateway

Gardena Smart Gateway er hjernen i hele systemet. Gateway kobles til din router med en nettverkskabel og kommuniserer med både sensoren og vannkontrollen.

Via den tilhørende mobilappen Gardena Smart System kan du se status og styre systemet med din smarttelefon eller nettbrett - hvor hen i verden du befinner deg. Med bare noen få tastetrykk på mobiltelefonen kan du sørge for at dine planter og blomster får akkurat det vannet de behøver.

Gardena Smart System for hele hagen

Gardena Smart System gjør at du kan ha full kontroll på hagen din uansett om du sitter på verandaen, på jobben eller i en solseng på andre siden av kontinentet. Få statusoppdateringer gjennom et tastetrykk, og styr enkelt vanningen og gressklippingen hvor du enn befinner deg. Du kan alltid være sikker på at hagen har blitt tatt hånd om mens du har vært bortreist. 

Kompletter gjerne kjøpet med Gardena Sileno robotgressklipper som ordner gressklippingen for deg også, sånn at du kan nyte solen og hagen istedenfor å måtte arbeide med den.

Gardena Smart System krever router og tilgang på Internettilkobling, smarttelefon eller nettbrett.

241936 Gardena Gardena Smart kit G,S,W 19102-20 Styr vanningen av blomster og vekster i hagen fra mobiltelefonen med Gardenas Smart System for vanning i hagen. Dette settet inneholder en sensor og en vannkontroll som kobles til ditt hjemmenettverk via en gateway sånn at du kan styre vannkranen med mobilen. Len deg tilbake og nyt hagen din istedet for å bare jobbe med den, med Gardenas smarte vanningssystem. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Styr vanningen i hagen fra mobiltelefonen Gardena Smart System er en smart måte å styre vanningen i hagen på med bare noen enkle trykk på mobilen. Perfekt om du ikke har "grønne fingre" eller bare vil bruke tiden på morsommere ting enn å vanne blomstene. Systemet består av tre deler: Smart Sensor Gardena Smart Sensor plasseres i hagen din, for eksempel i blomsterbedet, og måler fuktigheten i jorden, lysstyrke og temperaturen på omgivelsene. Informasjonen sendes videre til mobiltelefonen din via WiFi som gjør at du når som helst kan få vite hvordan blomstene dine har det, i sanntid. Smart Water Control  Vannkontrollen er en liten datamaskin som kobles fysisk til vannkranen i hagen din og trådløst til hjemmenettverket ditt med WiFi. Via mobiltelefonen kan du fjernstyre vannkranen i hagen og dermed også vanningen av gresset eller blomstene. Smart Water Control kan også styres manuelt med den store knappen på forsiden. Gateway Gardena Smart Gateway er hjernen i hele systemet. Gateway kobles til din router med en nettverkskabel og kommuniserer med både sensoren og vannkontrollen. Via den tilhørende mobilappen Gardena Smart System kan du se status og styre systemet med din smarttelefon eller nettbrett - hvor hen i verden du befinner deg. Med bare noen få tastetrykk på mobiltelefonen kan du sørge for at dine planter og blomster får akkurat det vannet de behøver. Gardena Smart System for hele hagen Gardena Smart System gjør at du kan ha full kontroll på hagen din uansett om du sitter på verandaen, på jobben eller i en solseng på andre siden av kontinentet. Få statusoppdateringer gjennom et tastetrykk, og styr enkelt vanningen og gressklippingen hvor du enn befinner deg. Du kan alltid være sikker på at hagen har blitt tatt hånd om mens du har vært bortreist. Kompletter gjerne kjøpet med Gardena Sileno robotgressklipper som ordner gressklippingen for deg også, sånn at du kan nyte solen og hagen istedenfor å måtte arbeide med den. Gardena Smart System krever router og tilgang på Internettilkobling, smarttelefon eller nettbrett. Vanning hage 4490 NOK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Hjem og fritid
  2. Hage
  3. Vanning hage