Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Veggmontert hageslangeboks med 35 m slange

Gardena RollUp XL 35 m Hageslangeboks (turkis)

  Art.nr: 1015365
  • 35 m slangelengde
  • 13 mm slangediameter
  • Fjærmatet
  • Opprullingskontroll
  • UV- og frostsikker

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

RollUp XL 35 fra hagespesialisten Gardena gjør den ellers strevsomme hageslangen til et kompakt og lettvint du alltid har for hånden. Den plassbesparende slangeboksen monteres rett på veggen og har 180 graders fleksibilitet. Hageslangen på 35 meter gjør at du når alle hjørner i hagen uten problemer, mens stålfjæringen automatisk ruller inn hele slangen i rolig tempo med et kort trekk i enden. Gardena RollUp er i tillegg UV- og frostbeskyttet for helårsbruk.

Plassbesparende oppbevaring

Med en veggmontert slangeboks fra Gardena har du alltid hageslangen din for hånden. Munnstykker, sprøytepistoler og vaskebørster kan enkelt henges opp og oppbevares rett på veggfestet.

180° fleksibilitet

Det hengslede veggfestet sørger for at du enkelt kan trekke slangen etter deg uten å knekke den. Hengslingen gjør at slangeboksen kan oppbevares kloss inntil veggen.

Ingen knuter på tråden

Med et lett trekk i slangeenden aktiveres den integrerte stålfjæren og spoler inn slangen automatisk. Gardenas RollControl-teknikk sikrer trygg og rolig opprulling, uansett hvor langt slangen er trukket ut.

Praktisk lengdelås

De integrerte låspunktene gjør at hageslangen automatisk låses på plass i ønsket lengde, uten slitsomme drakamper. Dermed har du maksimal bevegelsesfrihet til å vanne i hele hagen.

Gardena Rollup XL 35 er enkel å montere og har 35 m slange.

Tåler sol og frost

Slangeboksen er godt beskyttet mot vær og vind. Den er laget av UV- og frostsikre materialer og kan brukes hele året, enten den opplever solstek eller snøfokk.

5 års Gardena-garanti

Registrer produktet på nett for å få 5 års produsentgaranti fra Gardena. Se bruksanvisningen for vilkår eller
klikk på denne linken.

Klar til bruk 

Gardena RollUp XL leveres med et veggfeste, 35 m hageslange, tilkoblingsslange, alle nødvendige systemdeler og et munnstykke med to forskjellige strålevalg.

Enkel montering

Slangeboksen lar seg enkelt montere på hus- eller garasjevegg. Se monteringsanvisningene i esken og ta en titt på installasjonsvideoen nedenfor.