Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Reparasjonssett til kantkabel for robotgressklipper

Grouw Repair kit lawn mower

  Art.nr: 1011811
  • 5 m kantkabel
  • 15 stk. plugger
  • 4 stk. spleiseledd

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Alle som har hatt robotgressklippere en stund vet at kantkabler fort kan bli overkjørt av klipperen. Dette settet lar deg raskt erstatte kabelstykker som er slitt eller avklipt, slik at avgrensingen igjen er som ny. Settet fra Grouw inneholder 5 m kantkabel, 15 stk. plugger og 4 stk. spleiseledd, som sørger for at robotgressklipperens avgrensing igjen er intakt og effektiv.

1011811 Grouw Grouw Repair kit lawn mower 18062 Alle som har hatt robotgressklippere en stund vet at kantkabler fort kan bli overkjørt av klipperen. Dette settet lar deg raskt erstatte kabelstykker som er slitt eller avklipt, slik at avgrensingen igjen er som ny. Settet fra Grouw inneholder 5 m kantkabel, 15 stk. plugger og 4 stk. spleiseledd, som sørger for at robotgressklipperens avgrensing igjen er intakt og effektiv. Kantkabel 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Hjem og fritid
  2. Hage
  3. Robotgressklipper
  4. Kantkabel